Aktywne Wpisy

wezsepigulke +339

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

#pdk #heheszki
źródło: comment_16419254065RHKwB3LRYoC6tFGvBZleP.jpg
PobierzTo czy z łodzi i poznania to nie wiem, po co ktoś miałby się wyprowadzać z miast gdzie są miejsca pracy, zwłaszcza w okresie PRL na totalne zadupie jakim jest woj. Lubuskie.
To otwórz buzię.
@p0lybius: Kobiety dłużej żyją, w pewnym wieku jest masa wdów i tylko trochę wdowców. Wystarczy zobaczyć senatoria albo ten wykres:
źródło: comment_16419733484M4w2ha8NzgmbyU5ArcMDN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
B: Halo, Policja
A: Tak, Policja w Żarach
B: Proszem pana mówi Hymel Jadwiga, Lipinki Łużyckie, Łączna 43. Łączna tutaj jak sie wjeżdza, zaraz
koło poczty objazd TUTAJ. ZGŁASZAM. Wybuch, styrte ktoś nam podpalił styrte.
A: Co podpalił?
https://gazetalubuska.pl/styrta-sie-pali-ludzie-sie-smiali-dzis-policja-placi/ar/7965352
źródło: comment_1641999792iFusoOwXS83dTmA9WeGO44.jpg
Pobierz@domix2t: To nagranie. Te pisze się w liczbie mnogiej, np. te nagrania, te przeszukiwania, ale to przeszukiwanie.