Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +84
Kiedy 800+ zostanie w końcu zniesione? Ten program nie działa od samego początku, przepalamy miliardy na program, który nie funkcjonuje.
#demografia
#demografia

Pasterz30 +47
Nikt nie pytał ale Boze jak ja nie chce niec dzieci mimo 34 lat. Przyjezdzam raz na miesiac do domu do rodzicow gdzie nieszka jeszcze siostra ze szwagrem i dwojka dzieci 2 i 4 lata i to jest masakra. W nocy ciagle placzą, w dzien piski i placze od 7 rano bo oczywiscie „to przeciez dzieci”. Chodze niewyspany, ciagle z zatyczkami na uszach, wszedzie syf bo te dzieci robia b----l, masakra. Oby

BTW. skąd wiesz, że o tym nie uczy? z jakiegoś randomowego obrazka w necie xddd
"Nie czuj się bezpiecznie gdy czarny jest obok" albo
"Czarny zawsze pozostanie czarnym, trzymaj wszystko co masz blisko siebie" albo
"Czarnym nie chodzi o prawa, im chodzi by mordować, kraść i niszczyć"
Czy też
"Czarni chcieli być równo traktowani,
Komentarz usunięty przez autora
@Normie_Lurker: Daleko mi do przyznania racji zwolennikom Trumpa, ale wydaje mi się że tutaj trochę zaniżyłeś skalę zniszczeń wynikłych z protestów.
@Distroir: Tak, instytucja państwa stoi wyżej od prywatnego biznesu.
źródło: comment_1641891220s4U6E8PxfDsu3b6WnLrZrC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@rzep: usun konto
According to court documents, since May 26, 2020, protests in downtown Portland have been followed by nightly criminal activity including assaults on law enforcement officers, destruction of property, looting, arson, and vandalism. The Hatfield Federal Courthouse has been a nightly target of vandalism during evening protests and riots, sustaining extensive damage.
@Distroir:
źródło: comment_1641891947fIV9XpOrwVEBTCfFY9nwlF.jpg
Pobierz@Arcyksienciuniu: Dlaczego mam usuwać konto i w jaki sposób to co wkleiłeś odnosi się do tego co
@LewTurysta: Wykorzystanie zamieszania w czasie protestów do pospolitych kradzieży i włamań. Nie za bardzo jest nad czym dyskutować, do pudła i z głowy.