Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
@Arcyksienciuniu: Typowa argumentacja prawaka. Wkleić wysryw nie mający nic wspólnego z tym co napisał przedmówca a potem wyzwać go od dzbanów.
Poziom polityków Konfederacji.
Komentarz usunięty przez autora
@Normie_Lurker: No protesty obywatelskie chyba właśnie powinny godzić w państwo, a nie w lokalną społeczność.
@rzep Obrzydliwy brak empatii. Mi bardziej żal właściciela sklepu, który traci swój cały dobytek i źródło utrzymania, niż jakiejś tam szkody w Kapitolu, która zaraz i tak będzie naprawiona z publicznych pieniedzy ew. kosztem rautu dla ambasadora Krakozji.
Ale to trzeba mieć minimalne pokłady empatii, a nie głowę wypchaną ideologią.
I nie, mienie publiczne nie stoi wyżej od prywatnego. To sklepikarz finansuje marmury
@pejs_klostein: Tak jak to zresztą miało miejsce na przemarszach BLM
Czy tamtejsi działacze nie protestowali właśnie przeciw systemowemu rasizmowi? Jeśli tak, to czemu atakowali niezwiązanych z tym mieszkańców oraz ich mienie?
@pejs_klostein: Trollujesz czy jak? To wydarzenie nie miało nic wspólnego z protestem obywatelskim. To była próba obalenia legalnie, demokratycznie wybranych władz przez grupę fanatyków.
@Halbr: Piękne odwracanie uwagi od głównego problemu, jakim był atak na Kapitol. Przypominam, że to była próba usunięcia leganie, demokratycznie wybranych władz przez grupę fanatyków. I nie sugeruj, że główne zniszczenia kapitolu, to pomazane ściany. Bo się pogrążasz
@pejs_klostein: dalej pisałem o próbie wpłynięcie w procesy demokratyczne, akurat zniszczenie mienia to przy tym najmniejszy problem
@Normie_Lurker Czytasz w ogóle, co ja napisałem? Piszę tylko, że deprecjonowanie szkód, które ponieśli prywatni przedsiębiorcy i uznawanie, że szkody mienia publicznego są ważniejsze jest błędem.
@Halbr: Nic nie zrozumiałeś z
Komentarz usunięty przez moderatora
@Normie_Lurker:
W tym przypadku był to przejaw maksymalnej kultury politycznej.
Ludzie tak oddani sprawie, że byli skłonni zacząć rewolucję. To, że kierowali się niewłaściwymi przesłankami nie ma znaczenia.
@Loloman: @Arcyksienciuniu: Ale rozumiecie, że niemal wszystkie protesty BLM byłe pokojowe i widzicie z nich tylko to co wam poda prawicowa propaganda? xD