Aktywne Wpisy

annlupin +13
wgl jakie macie plany na walentynki

Testomane9 +1
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)

źródło: comment_ClzRq0XTcYRREZN6IArbXYf6pPN8XEsj.jpg
Pobierz@kmlbnd: @Soniac: Słuszna i niesłuszna. Od tego są krawcowe, żeby ubrania dopasować. Nie zawsze się to opłaca, ale ja na ten przykład od niedawna zacząłem chodzić do krawcowej i koszule poprawiam (taliuję, skracam i zwężam rękawy).
A co do zestawu - mi niezbyt się podoba.
Ale to krawcowa sama decyduje co trzeba zrobić jak przyniesiesz jej koszule i powiesz, że chcesz żeby na Tobie dobrze leżała?
Czy może musisz już pójść do krawcowej z gotowym pomysłem i ona wykona tylko to co powiesz?
Bo boje się, że jak pójdę do jakiejś starszej pani z marynarką czy koszulą ale bez pomysłu to ona mi tylko spieprzy ubrania a nie pomoże.
@kmlbnd: Taliowanie, skracanie i zwężanie rękawów to takie podstawy, że każda umie to zrobić. Od jej doświadczenia zależy tylko to, czy sama będzie potrafiła odpowiednie proporcje określić, czy nie. Podczas wizyty i tak musisz założyć koszulę, a ona powpina po bokach i na rękawach takie mini igiełki (zapomniałem, jak
@gryzli6: niestety. po moim prywatnym śledztwie po odnośnikach i udostępnieniach brak śladów producenta/marki. Jedynie większa rozdzielczość.
link do źródła:
http://factorperogrullo.com/post/59622175369/parka-de-estilo-militar
źródło: comment_CzJRlzeP62sCrYm1kx4XIgv1mT3rTGiQ.jpg
Pobierz