Aktywne Wpisy

wfyokyga +29
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

Ile to jeszcze pojeździ zanim p--------e? Tylna opona.
źródło: comment_1641634122STVowmcnECrSr3wqWL2vTN.jpg
Pobierz@Aczo: panie, ja nawet nie wiem co to znaczy, aby do sklepu jeździłem, i nad morze, i na lotnisko, i za granicę... no zużyło się, bo tym rowerem n-----------m na okrągło
I tak taniej niż jakby jebla i koło uszkodziła
Na dworze trochę p----i, może to jest dobra okazja żeby zrobić sobie przerwę od roweru, bo też mnie ostatnio trochę nudził