Wpis z mikrobloga

@dadas123456789: u mnie tak jest. To, że idę zapalić to jest mój wybór. Równie dobrze możesz iść ze mną. Nie rozliczają mnie z przerw, robimy je wedle uznania. o 16:00 każdy ma skończoną robotę, jak się wyrobisz w 2h, to 6 możesz w sklepie przesiedzieć. Byle na koniec dnia wszystkie sprawy był domknięte ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 41
@dzoli: bo Polakom nie można iść na rękę. Znajomy pracował w rozlewni coca coli. Mieli tam lodówkę pełną napojów dla pracowników. Można było pić do woli, ale nie można było wynosić z zakładu.

No i co? I lodówka zniknęła, bo małpy głupie wynosiły całymi siatkami. Jak nie można zaufać, to się zakłada kaganiec. Ot i tyle.
  • Odpowiedz
@dzoli: Zgaduję, że sytuacja tam wygląda tak, że kierownik/właściciel robi w c---a pracowników a pracownicy robią w c---a kierownika. I tak to się kręci
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@dzoli: Niesamowite jest dla mnie że ludzie dają się tak traktować odrazu należy w---------ć z roboty jak się zobaczy taką kartkę, psujecie nie tylko sobie rynek pracy ale też innym dając się tak traktować
  • Odpowiedz
@dzoli: uwaga o fajkach mi się podoba, wqrwia mnie ze ci co jarają mogą wychodzić kiedy chcą i robią to nagminnie. W takim razie niepalący powinni wychodzić sobie np żeby popatrzeć na drzewo

A kto zabrania niepalącym wyjść sie przewietrzyć? ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dzoli: Tylko teoretycy, który nie pracowali, bądź nie pracowali z ludźmi mogą jednoznacznie krytykować takie pismo. Rzetelny pracownik, którego można zostawić samemu sobie to jest skarb, którego jest co raz mniej im niższe wynagrodzenie. Weźcie jakąkolwiek budowę, zamieńcie rozliczenie z metra kwadratowego ściany na rozliczenie godzinowe, bądź stałą pensję i gwarantuje wam, że tempo pracy spadnie co najmniej o połowę, jeśli nie bardziej.

Jasne, że ton jest idiotyczny, a facet
  • Odpowiedz
dobrze tak poczytać spostrzeżenia przedsiębiorców i kierowników odpowiedzialnych za pracę kilku(nasto) osobowego zespołu, Wy wiecie jak to zrobić dobrze
serce rośnie jak widzę jak moim dzieciom będzie się lekko i przyjaźnie pracowało
  • Odpowiedz
Ogólnie grafik ustalony raz na miesiąc i pracownicy sami pownni się zamieniać jak im cos wypada, to dorośli ludzie a nie przedszkole.
  • Odpowiedz