Wpis z mikrobloga

Sluchając tego podcastu czułem zażenowanie jako facet. Zabolało mnie to co słyszałem poczułem nawet obrzydzenie. tyle litrów hipokryzji ktore się wylało z ust tych dziewczyn. Po co to zostało nagrane?

#hotelparadise
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajlip1111: a ja chciałabym poznać wersje chłopaków bo ten podcast (niezły zresztą) to babskie plotki póki co. Jestem w stanie uwierzyć w to o czym mówią ale chłopaki mogliby się odnieść. Anyway brzmi to obrzydliwie
  • Odpowiedz
@Wouowina: a ja uważam,że zbyt wiele chłopacy nie wniesliby. Karol co może powiedzieć? Nie przyzna się, że miał dziewczynę. Zwali na Karoline,że sama chciała to ja wykorzystał?
Kupa został złapany przez Olke i Julkę. Obie potwierdzały ta wersję że spotykał się z nimi w tym samym czasie. Obie oszukiwał.
Serio mimo wszystko więcej jesteście w stanie wybaczać facetom?
Jedynie Migomata stanowisko mogłoby coś wnieść w obraz ich relacji. Co faktu
  • Odpowiedz
@BlackBacardi: again - niech się odniosą. Można powiedzieć i napisać wszystko i wszystko brzmi prawdopodobnie (bazując na widzianych w tv przesłankach) ale laski tez święte nie były. Nikogo nie zamierzam tu ani bronić ani atakować po prostu nie podoba mi się lanie gówna bo ktoś cos powiedział rozumiesz. Każdy ma prawo bronić się w obliczu oskarżeń zanim zostanie skazany. Tyle.
  • Odpowiedz
@Wouowina: Karol wspomniał ,że odniesie się do tego wywiadu co udzielił w TVN, Mati również, że odniesie się do tego filmu co ma wrzucić Sandra.
Kupa to już może niech się nie odnosi do niczego.
  • Odpowiedz