Aktywne Wpisy
Cztero0404 +18
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
GlenGlen12 +3
Czy to wstyd jeździć 18 letnim hatchbackiem w 2025 roku?
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
@Soothsayer
@RHarryH
Dobrze, dobrze, panowie alternatywni XD
Cóż, Twój wybór, ja już nie jednego Mirka widziałem jak spadł za "antysemickie" treści xD
@zGdyniMlodyG: chłop przebrany za babę też nie jest śmieszny, a wiele osób bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)