Wpis z mikrobloga

@LukaszMagical A możesz aktorom jeszcze zapłacić i tak się zwróci. #!$%@? sylwestra koncertowo więc musisz teraz to nam wynagrodzić. Z jakiej racji Daniel wgl zarabiał że strimow skoro to jaca o goha robili kontent a on ich okradał. Jeśli on mógł zarabiać z jacy i gohy to ty masz takie same prawo teraz hajs brać z jacy tym bardziej jeśli będziesz jacy płacił to już wgl Danielowi nie należy się nawet złotówka za to że to jego kanał go kanał zyskał suby i widzów dzięki jacy i pani Gosi więc skoro ty będziesz Jace wynagradzał w przeciwieństwie do grubego to hajs mu się żaden nie należy skoro kanał to nie jego zasługa a tych co go tworzyli okradał. Zrozum że to kanał jacy i gohy a Daniel tylko wszystkich wykorzystywał. Teraz ty musisz odzyskać to co należy że jacy i pani Gosi i za to rozniez należeć będzie się tobie
#danielmagical
damian-szary - @LukaszMagical A możesz aktorom jeszcze zapłacić i tak się zwróci. #!$...

źródło: comment_1641257008kurDXlqiVu1Jzl7uXv7VRF.jpg

Pobierz
  • 7
@damian-szary: za co mnie znowu poniżanie psychopaci? Co wam zrobiłem? Inni piszą to samo ale ich nikt nie obraza. Oby był Bóg a wy będziecie za mnie zdychać w piekle. Na każdym kroku każdy mnie wyzywa za nic a nic złego nie zrobiłem. Psychopaci. Oczekujcie wszyscy pism sądowych którzy mnie obrażacie