Aktywne Wpisy

derek25 +397
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +13
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

#firefox
źródło: comment_1641250246CO8UPxgyREq4IyJhYbUXuz.jpg
Pobierzźródło: comment_1641250263zFSSYaBKzJ11hKnldLRHcd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1641250289IZIKoQ3WLD1o6Xdu7VqPjJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1641250299mLJWRYFm2suR0mPc8Y4lVY.jpg
PobierzBo docelowo miałem wchodzić na Win11 ale że mam 7 generację intela a 11 jest kompatybilna od 8 generacji(mniejsza ze da się to obejść i instalować windowsa 11 i na 2 czy 5 generacji).
I właśnie od nowego świeżego systemu nie działa mi i na firefox i na operze (chorme nie sprawdzałem) nie działa nic:
źródło: comment_1641252901RdKU2iKOwcoDlgULdgXUDk.jpg
PobierzPodsumowując chyba oficjalnie wygonili mnie z Firefoxa. Dziwnym trafem na Chrome działa wszystko... i jakoś facebook lepiej chodzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe to jest. Będę jeszcze nadal szukał jak to rozwiązać ale wątpię czy to jest możliwe...
Niestety nie pomogę kumplu, chociaż spróbuję namierzyć o co chodzi z tym FF bo aż mnie to zaciekawiło ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak uda mi się coś znaleźć to się odezwę :)