Aktywne Wpisy

bugzer +35
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Synteusz12 +51

Ostatnio na #webtoons pojawiło się kilka ciekawym pozycji.
Chyba najbardziej do tej pory przypadł mi Doom Breaker.
Poza tym Tower of Gods w końcu po 524 rozdziałach odkrywa jedną z najpotężniejszych postaci w całej wieży - głowę rodziny i jednego z założycieli.
Polecam wszystkim Tower of God! Dzięki ToG poznałem SL, i choć SL jest świetny to ToG historią i wykreowanym światem nie ma sobie równych wśród przynajmniej tych Webtoonsów, które znam (Noblesse, unOrdinary, Solo Leveling, The Advanced Player of the Tutorial Tower, BlackSun, Demon Rush, Doom Breaker, Sweet Home).
#manhwa #manga #sololeveling #towerofgod #doombreaker #noblesse #unordinary #theadvancedplayerofthetutorialtower
źródło: comment_16411801629IIWKUTSVzwWQwy1BlQsfS.jpg
PobierzTrochę SIU przeciąga niektóre wątki. Zwłaszcza pociąg i teraz jeszcze odbijanie mistrza i historię z Yamą i Yasratchą.
Ale pojawienie się głowy rodziny w końcu może powywraca trochę w historii.
A tak apropos dobrych historii za kilka tygodni będzie start ostatniego sezonu manhwy The Breaker.