Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza

ossprime +241
Trzy główne powody, dla których Polacy nie mają dzieci:
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
źródło: bezdzietnosc
Pobierz

Drogie dzieci, czyja to wina, że pis znowu wygrał wybory?
a) lewicy
b) lewicowców
c) lewaków
d) lewactwa
#bekazlibka #polityka #neuropa
źródło: comment_1641153622Kt0uUGhv6oJQ2D83qhs87n.jpg
Pobierz@Szechter_
@Soojin21: Pytanie nie jest o to komu ufa Lewica, tylko czy Lewica chce odsunąć PiS od władzy czy nie. Bo czasem mam wrażenie, że wcale do tego nie dąży.
@Variv: Dokładnie to samo można powiedzieć o konfederacji gdy ta wspiera pis w takich głosowaniach jak lex tvn. Przecież to było kluczowe głosowanie które może zdecydować czy pis dostanie 3 kadencję czy nie
@Moisze: No w przypadku konfederacji to myślę, że już od dawna nie ma wątpliwości ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pis super, byle znienawidzonych libków bolały d--y?
Jestem lewaczką, ale nie czuje się w tym momencie zwolenniczką żadnej konkretnej
Komentarz usunięty przez moderatora
@Soojin21: ja tylko czytam Twój szitposting ¯\_(ツ)_/¯
#pdk #bekazlewactwa
@Szechter_: Lewica i tak jest zmarginalizowana. Sami sa w dupie i przy pisie bedą w jeszcze wiekszej dupie. Jedynie zbratanie sie z tuskiem daje im mozliwość na poprawę swojego wizerunku i notowan na kolejne wybory za 6 lat. I tak powinni mysleć bo na razie to walczą deskami miedzy soba, które wyrywają z łódki, którą płyną, a ta
ała
czyli mówisz że gdyby nie donek to polska scena polityczna mogła w końcu oczyścić się z tego kataru? ;-;
@Ordo_Publius: