Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@mnik1:

Wiesz, to dziwne, ale odkąd zacząłem być nazywany "libkiem", jakoś przeszła mi ochota na czytanie lewackich wysrywów.

Fajnie, a odniesiesz sie jakos do tego co napisałam czy po prostu chcesz sobie ulżyć? Spoko, ja nie uwazam ze obecna sytuacja polityczna to wina tuska, czy kogokolwiek z opozycji (znaczy tak, w pewnym sensie to ich wina, ale problem tak naprawde jest gdzie indziej), po prostu polacy to wschodnia dzicz i
  • Odpowiedz
pis ma sie dobrze

@Soojin21: Inflacja z--------a (i będzie dalej), pieniędzy z KPO nadal nie ma i w najbliższym czasie nie będzie, większość wisi na Kukizach i Mejzach, Ziobro fika coraz bardziej, nie ma sondażu w którym PiS ma samodzielną większość, a w wielu sondażach z wiarygodnych pracowni większość ma opozycja, nigdy nie mieli się lepiej po prostu xd
  • Odpowiedz
@Soojin21: Odpowiedź masz w poprzednim komentarzu - i nie p-----l mi tu teraz że czegoś nie uważasz, gdy twój pierwszy komentarz to jest najbardziej typiczna wrzuta Lewactwa obrażonego na cały świat (i libków, oczywiście), bo ich głupia partia nafikała i teraz zbiera tego owoce.
  • Odpowiedz
  • 4
@mnik1: ile jeszcze projektow zjednoczenia opozycji musi nie wypalic, zeby dotarło, że to nie ma zadnego znaczenia czy opozycja ma 1, 5 czy 20 list wyborczych - i tak pis wygra? Jak na razie to ty tu zgrywasz obrazonego i plujesz jadem bo ktos śmiał śmiec urazić CESARZA
  • Odpowiedz
  • 2
@mnik1: boże, jak dobrze, że jeszcze w tym miesiącu, a bardzo możliwe że już za tydzien, wyjeżdżam z tego chlewu. Jeśli dalej mieszkasz w polsce to życze powodzenia i zeby w koncu dotarlo dlaczego rządzi pis i ze nie zmieni tego pieniactwo na wykopie
  • Odpowiedz
  • 4
@Ordo_Publius: z tego wykresu wynika tyle, ze tusk zabral poparcie innym partiom opozycyjnym (głównie hołowni), a pisowi nie ubyło dosłownie nic. Polska uratowana xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Ordo_Publius:

Dlaczego ktoś kto ma poparcie mniejsze od aspirujących faszystów ma być na czele czegokolwiek związanego z opozycją?

A czy ja mówie ze powinni? Tradycyjny elektorat lewicowy jest prawie w calosci zjedzony przez pis i nie wiem czy Lewica (partia) moze z tym cos zrobić. Ale to nie mój problem, nie jestem członkinią tej partii, nie układam im strategii politycznej.
  • Odpowiedz