Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza

ossprime +278
Trzy główne powody, dla których Polacy nie mają dzieci:
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
źródło: bezdzietnosc
Pobierz

Drogie dzieci, czyja to wina, że pis znowu wygrał wybory?
a) lewicy
b) lewicowców
c) lewaków
d) lewactwa
#bekazlibka #polityka #neuropa
źródło: comment_1641153622Kt0uUGhv6oJQ2D83qhs87n.jpg
Pobierz@Soojin21: ja :)
Fajnie, a odniesiesz sie jakos do tego co napisałam czy po prostu chcesz sobie ulżyć? Spoko, ja nie uwazam ze obecna sytuacja polityczna to wina tuska, czy kogokolwiek z opozycji (znaczy tak, w pewnym sensie to ich wina, ale problem tak naprawde jest gdzie indziej), po prostu polacy to wschodnia dzicz i
@Soojin21: Inflacja z--------a (i będzie dalej), pieniędzy z KPO nadal nie ma i w najbliższym czasie nie będzie, większość wisi na Kukizach i Mejzach, Ziobro fika coraz bardziej, nie ma sondażu w którym PiS ma samodzielną większość, a w wielu sondażach z wiarygodnych pracowni większość ma opozycja, nigdy nie mieli się lepiej po prostu xd
@Soojin21:
Gdyby nie Donald Tusk, to KO miałoby dzisiaj poparcie poniżej 15%. Uratował największą partię opozycyjną, uratuje Polskę.
Masz plusika bo śmiechłam xd
źródło: comment_164115740185F6N0cZSMCwSeJgLxuxRQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1641157591pdQIEpaSgCxeJ0EmvYjEUB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego ktoś kto ma poparcie mniejsze od aspirujących faszystów ma być na czele czegokolwiek związanego z
A czy ja mówie ze powinni? Tradycyjny elektorat lewicowy jest prawie w calosci zjedzony przez pis i nie wiem czy Lewica (partia) moze z tym cos zrobić. Ale to nie mój problem, nie jestem członkinią tej partii, nie układam im strategii politycznej.
@Soojin21:
Chyba z lewicy beka xD, skoro nawet nie widzisz co tutaj o-------ś.