@szuwarek: Hehe dziewczyna zaprosiła mnie dziś na rower. Zgodziłem się ochoczo, jako że jestem amatorskim kolarzem szosowym. Ustawka oczywiście o 6 rano pizgawica straszna, więc założyłem moje super oddychające rękawice na warunki wilgotne o wadze 0,1 grama. Kosztowały 800 złoty, ale w takich od razu jeździ się szybciej. Na grzbiet narzuciłem nieprzepuszczjącą wiatru, dopasowaną bluzę za 1 tys złoty. Na koszulce #!$%@? tyle sponsorów, że prawie mnie zza nich nie widać,
jak bedzie jezdizc na rowerze to raczej sie nie roztyje
@PeterFile: na rowerze to nie ona, tylko pewnie wrzuciła jakieś zdjęcie z neta. Kobiety nie potrafią posiadać takiej pasji jak kolarstwo, dla nich to zbyt nudne. One muszą mieć emocje ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@wioslarz-umyslow jeżdżę na rowerze z 7 lat prawie codziennie ok 20 km (10km w jedna stronę do roboty) i jem słodycze i nie zawsze zdrowo i potwierdzam ni #!$%@? nie chudnę xD
@Troll122: ja w rok ponad 50kg w dół, dziennie 60 w obie dom-robota-dom + popołudniowe tripy co 2 dzień po 60-100 km, 2 lata temu 14 k km w zeszłym ponad 18k ( ͡º͜ʖ͡º) 20 dziennie to nawet mięśni nie rozgrzejesz
@mati1990 gratulacje mordo :) mi nie zależy na chudnięciu. Swoje zrzuciłem i z tym co mam teraz jest ok. Rower jest najlepszym środkiem transportu na świecie i nie jeżdżę po to żeby schudnąć tylko poprostu lubię. A #!$%@?ć też lubię :D a schudłem bo zacząłem regularny tryb życia i trochę przez imprezy
Jeździła na rowerze przez co najmniej 5 lat, praktycznie każdego dnia do pracy ok 20-25km w jedną stronę. Jazda nie pomogła gubić kilogramów. Dodam, że słodycze były jednym z czynników ale też nie jakoś bardzo przesadnie
@wioslarz-umyslow: Może dojeżdżać na rowerze nawet z władywostocku ale nic to nie da, jeśli będzie miała dodatni bilans kaloryczny
#badoo #tinder #podrywajzwykopem
https://youtu.be/yotOZVELSMc
@PeterFile: na rowerze to nie ona, tylko pewnie wrzuciła jakieś zdjęcie z neta. Kobiety nie potrafią posiadać takiej pasji jak kolarstwo, dla nich to zbyt nudne. One muszą mieć emocje ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wioslarz-umyslow: Może dojeżdżać na rowerze nawet z władywostocku ale nic to nie da, jeśli będzie miała dodatni bilans kaloryczny