Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Przy okazji warto wspomnieć o niekwestionowanym GOAT tego sportu, Khabibie, któremu na stosowanie nielegalnych środków nie pozwala religia. Do statusu najlepszego fighter’a na świecie doszedł talentem i determinacją. 29-0, undefeated and undisputed. Al-Hamdulillah.
#mma #ufc
Komentarz usunięty przez autora
https://mmajunkie.usatoday.com/2016/07/islam-makhachev-accepts-no-fault-after-usada-investigates-meldonium-positive
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Co do twojego rzekomego dowodu ze screena- źle odczytałeś przekaz. Na dowód, poproś mnie o zreportowanie któregokolwiek z komentarzy użytkownika @alpengold11. Nakręcę filmik. Jeżeli zgłosiłbym go wcześniej, to wyskoczy komunikat "nie
To rozumiem, że skoro jestem fanem Khabiba, to powinienem mówić po rosyjsku? XD Zaskakuje mnie poziom intelektualny niektórych z was i odwoływanie się do absolutnie nietrafionych argumentów. A twój GSP niech ogarnie bandzioch, bo po HGH go wydęło.
A co do GSP i szprycowania, byl w UFC taki gosc znany ze szprycy i przypomnij sobie co zrobil Georges’owi. I jak wygladaly jego walki jak go ze szprycy zdjeli… St. Pierre nigdy nie