Wpis z mikrobloga

A o to przed wami jeden z największych oszustów w historii MMA- Żorż St-Pierre, w kuluarach znany jako Sierżant HGH ze względu na swój wydatny palumboizm. Zawodnik ten już samą swoją aparycją daje wiele do myślenia. Wy powiecie świetne warunki, ja powiem chemia. Wy powiecie ciężka praca, a ja powiem strzykawka. Wiele wygranych walk mistrzowskich może zmylić mniej doświadczonych entuzjastów naszego kochanego sportu, jednak nie dajmy się zwieść. Żorż był i jest chodzącą apteką, którego walki były dodatkowo śmiertelnie nudne. Nie bez powodu ci bardziej złośliwi mawiali o nim „decision machine”.
Przy okazji warto wspomnieć o niekwestionowanym GOAT tego sportu, Khabibie, któremu na stosowanie nielegalnych środków nie pozwala religia. Do statusu najlepszego fighter’a na świecie doszedł talentem i determinacją. 29-0, undefeated and undisputed. Al-Hamdulillah.
#mma #ufc
źródło: comment_1641054034BojVTMS19zuAZAbiL3WozP.jpg
  • 38
@Pogromca_pedryli: Po pierwsze, mój poziom w stosunku do ciebie to dosłownie niebo a ziemia. Po drugie, żadnego posta/komentarza jeszcze nie zgłosiłem, a jak już to zrobię, to nazwij mnie proszę wtedy KAPUSIEM, bo tęsknię za czasami podstawówki. Po trzecie, HAHA, nadzy faceci i Khabib=Kebab hEhEhE. Skończyłeś już szkołę zawodową, więc zachowuj się jak dorosły, a nie jak troglodyta bez szkoły.
@Wasacz1996 Twój poziom jest wysoki tylko w twoim mniemaniu. Nie będę się z tobą przepychał szczawiu bo za słaby jesteś. Pominąłeś mój argument że #!$%@? z niego nie GOAT bo miał 3 obrony pasa tylko. Może buty pucować GSP czy JJ. Poza tym masz dwubiegunówkę chyba bo mówisz że nie zgłaszasz postów a 2 godziny temu się do tego przyznałeś. Beka z ciebie balasie
źródło: comment_16410693757dtmKBIOnU8derf6FuIZQJ.jpg
@Pogromca_pedryli: Matołku mój kochany, zacznijmy od tego, że nie masz pojęcia, czym jest afektywna choroba dwubiegunowa. Twoja wiedza zatrzymała się zapewne w gimnazjum, bo na dalszym etapie edukacji przykładałeś się już jedynie do przedmiotów zawodowych. Gotowania czy innego hotelarstwa.
Co do twojego rzekomego dowodu ze screena- źle odczytałeś przekaz. Na dowód, poproś mnie o zreportowanie któregokolwiek z komentarzy użytkownika @alpengold11. Nakręcę filmik. Jeżeli zgłosiłbym go wcześniej, to wyskoczy komunikat "nie
@Wasacz1996 wybiorę olanie twojej przemądrzałej osoby i wrzucenie cię na czarno ale najpierw wyjaśnię ci że nie masz racji bo swirujesz inteligenta, a puszczasz mimochodem argumenty które obalają tezę że twój idol Khabib to GOAT. Jon Jones, GSP, Anderson Silva tu szukaj najlepszego zawodnika, już nawet Aldo ma większe osiągnięcia. Gdyby Nurma poszedł do swojej prawdziwej kategorii wagowej czyli półśredniej(zamiast ciąć wagę jak szalony, narażając się na skrajne odwodnienie grożące śmiercią) to
@Wasacz1996: Ogolnie robisz samozaoranie. Nie tylko w oczach Chabiba (Khabib to jest w USA) GSP to najlepszy fajter wszechczasow glownie dzieki niesamowitemu talentowi do zapasow, to jeszcze sam Nurmagomedow zabiegal o walke z nim od zawsze… xD A ilu muzulmanskich zawodnikow zostalo juz zlapanych na dopingu w roznych organizacjach lacznie z UFC to mozesz sam sprawdzic.
@Pogromca_pedryli: Misiaku, ale on nigdy nie walczył w WW, więc stwierdzenie "jego kategoria" jest twoim i wielu tagowiczów urojeniem. Boli cię wielki Khabib i to jest niesamowite, ile nieprzyjemnego pieczenia w twojej nieskalanej pupci wywołuje jego temat :*
@r3pr3z3nt: Kto decyduje o tym samozaoraniu? Ty i zgraja tych odklejeńców?

Nie tylko w oczach Chabiba (Khabib to jest w USA)

To rozumiem, że skoro jestem fanem Khabiba, to powinienem mówić po rosyjsku? XD Zaskakuje mnie poziom intelektualny niektórych z was i odwoływanie się do absolutnie nietrafionych argumentów. A twój GSP niech ogarnie bandzioch, bo po HGH go wydęło.
@Wasacz1996: Zaskakuje mnie twoj poziom intelektualny skoro uzywasz amerykanskiego wypaczonego przekladu nazwiska zapisanego oryginalnie w cyrylicy na polski. I to nie byl zaden argument, tylko zwykle zwrocenie uwagi. Do argumentow sie nie odniosles, co jest wymowne :)
A co do GSP i szprycowania, byl w UFC taki gosc znany ze szprycy i przypomnij sobie co zrobil Georges’owi. I jak wygladaly jego walki jak go ze szprycy zdjeli… St. Pierre nigdy nie