Aktywne Wpisy
klewerewel +6
#rozowepaski #zwiazki #seks
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Chicoxxx66 +115
Gdyby kogoś interesowało tak wyglądały ceny w Polsce w 2000 roku. #minimalnakrajowa wyniosła 700 złotych.
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
@mescuda @saynighte @Waffenfarbe @czerwony_ptak @spocony_smierdziel @Mac34 @culturalenrichmentlsnotnice @Capri-sonne @iMarek22 @ZdejmijTenAbazur @Scotieb @Krasparov @kamil150794 @Eigerstand @Kindybal_xD @PepeSpinXD @matka_boska_w_klapie @catxdealer @michau507 @matkaPewnegoMirka @trach777 @Klepcio @Vatras1939 @Lauker @SERGAL111 @TavarishPiesov @WwaDdl022 @NuclearBlast @Tachi @#!$%@? @Rimpo @sebak9000 @Wogybogy @Vortop @Pszesmiewca @Tituutusn @Muszu96 @xorm199
Komentarz usunięty przez moderatora