Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
Jak zapewne wiecie bądź też nie wiecie dziś miał być stream. Niestety, nie będzie się mógł odbyć ze względów niezależnych ode mnie + problemy technicznie. Wybaczcie, spartolilem, schrzanilem, spartaczylem. Ale nigdy nie zdradzilem! W związku z tym mam pytanie czy ktoś jest chętny do przeprowadzenia luznego streama na twitchu lub youtube niech napisze do @mescuda Wszyscy wiemy że telefon do niego miał być główna atrakcja dzisiejszego wieczoru a on sam również nie mi że odpalić bo ma uszkodzony mikrofon. Potrzebujemy was jak nigdy to nie są ćwiczenia ! #przegryw #sylwesterzwykopem

@mescuda @saynighte @Waffenfarbe @czerwony_ptak @spocony_smierdziel @Mac34 @culturalenrichmentlsnotnice @Capri-sonne @iMarek22 @ZdejmijTenAbazur @Scotieb @Krasparov @kamil150794 @Eigerstand @Kindybal_xD @PepeSpinXD @matka_boska_w_klapie @catxdealer @michau507 @matkaPewnegoMirka @trach777 @Klepcio @Vatras1939 @Lauker @SERGAL111 @TavarishPiesov @WwaDdl022 @NuclearBlast @Tachi @#!$%@? @Rimpo @sebak9000 @Wogybogy @Vortop @Pszesmiewca @Tituutusn @Muszu96 @xorm199
M.....h - Jak zapewne wiecie bądź też nie wiecie dziś miał być stream. Niestety, nie ...

źródło: comment_1640978191kvQuknRhXWd6l96KHoIjdF.jpg

Pobierz
  • 7