Aktywne Wpisy
3x32 +4
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina
Ranger +1
Jak oduczyć miesięcznego bombelka, że jedyna pozycja, w której się nie płacze to mając go na rękach stojąc lub chodząc? Był normalny, ale coś mu się pomieszało w głowie.
#dzieci #tatacontent
#dzieci #tatacontent
U mnie przez ten rok za dużo się nie zmieniło, dalej #sylwester będzie obchodzony w podobnej refleksji ... Walczyłem, nie powiem że nie, łapałem expa w relacjach damsko-męskich (czego nie robiłem przez 28 lat), #tinder był palony ostro- ponad trzydzieści spotkań. Ponad trzydzieści pieprzonych spotkań które uświadomiły mi prawdziwą, mocno przewrotną naturę kobiet, gdzie zostawałem odrzucany albo zghostowany, gdzie w końcu zrozumiałem że pewnych rzeczy nie przeskoczę, że nie sprostam wymaganiom kobiet które autentycznie mi się podobają #blackpill
Oczywiście, zdarzały się sytuacje gdzie czułem się jak #wygryw, gdy umiejętnie bajerując laskę całowałem się z nią czy miałem nawet #seks (dopiero łapię praktykę), ale nie poznałem #szaramyszkadlaanonka która byłaby mną prawdziwie zauroczona i chciałaby znajomości na dłużej. A takiej chciałbym, to musi być fajne uczucie jak ktoś się o Ciebie autentycznie troszczy, chce Twojego dobra, wspiera Ciebie, a przy tym umie pokazać pazur, jest wyuzdana i kobieca. Było kilka takich kobiet na tinderze, jednak po max. dwóch spotkaniach dostałem kopa na twarz, czasem bardzo bolesnego. Morda, wzrost, zasoby #takaprawda, #looksmaxing, dobry ciuch i fryz bez zakoli to mało. Beznadziejnie mało.
Od kilku dni, zapewne podobnie jak osoby z tagu #przegryw słyszę te pier... gdzie kto nie spędzi sylwestra. Gdy dostaję takie pytanie, to albo wkręcam że ze znajomymi, albo że nie mam planów (to akurat mówię osobom, gdzie istnieje cień szansy że mnie zaproszą). Smutna prawda jest taka, że w mieście 500k nie mam nawet prawdziwego kompana z którym mógłbym się #!$%@?ć w sylwestra jak ksieciunio #samotnosc, więc pewnie w okolicach północy wyjdę incognito na starówkę i będę obserwował ludzi. No i jebnę z trzy piwka.
Ale nie płaczę na zły los, bo wiem że ludzie mają poważniejsze problemy. Mam zdrowie, a cała reszta jest w mojej sprawczości !
Przy okazji #sylwesterzwykopem publicznie deklaruję, że w 2022 roku znajdę miłość ! Cokolwiek to #!$%@? znaczy.
Gdy powtórnie przeczytałem powyższy wpis, pomyślałem sobie : „I po grzyba to pisałem?”
No ale dobra, jak już napisane to i wysłać trzeba, aby ostatnie 10% baterii nie poszło na marne ..
#zalesie #badoo #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepaski #randkujzwykopem
@Aparatowy_rozlewu: Fajnie napisałeś tylko właśnie to jest najważniejsze, że naszej sprawczości jest zaledwie ułamek i pogodzenie się z tym daje wielkiego kopa. Co najwyżej możemy minimalizować lub maksymalizować prawdopodobieństwo.
@Aparatowy_rozlewu: jak byłem młodszy to nie rozumiałem do końca tej sceny( ͡° ʖ̯
Tak jak Ci pisałem kiedyś, Twoje wpisy często powodowały uśmiech u mnie - mam nadzieję, że nie będą bawić tylko mireczków tutaj, ale znajdziesz tą jedyną! Salute
Dlaczego sobie to robisz? :) Deklaruj się na coś, na co masz wpływ, bądź lepszą wersją siebie a nie stawiaj na losowość.
Ja Wrocek.
@Aparatowy_rozlewu: Nawet jak się zauroczy może jej szybko przejść, bo nie spełniasz jednego ze stu kryteriów. Im starsza tym bardziej wymagająca.
Akurat te cechy są kluczowe. Ładna twarz, ponad 180 cm (najlepiej 185), własny dom/mieszkanie plus auto i praca ze stałym dochodem ponad 10k,
@Aparatowy_rozlewu: xDDDDD wołaj za rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aparatowy_rozlewu: Ahaa i tej pierwszej części zdania szukasz na tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■