Wpis z mikrobloga

Widzieliście ten projekt starej kopalni?
https://ideas.lego.com/projects/b49c996c-58d8-47ef-8c53-959584e7e448
Dużo nie brakuje do 10k głosów, a być może w przyszłym roku weszłoby to do sprzedaży razem z biurem szeryfa autorstwa @l_lucky () To brzmi jak plan, żeby dać znać ludziom w TLG, że na rynku Lego potrzeba dobrych, westernowych zestawów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lego
hoppek - Widzieliście ten projekt starej kopalni? 
https://ideas.lego.com/projects/b...

źródło: comment_1640737944p0PdkzHaHApQsClDADObnP.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrveyner: za marzenia nie karzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to wcale nie jest jebitna makieta. Zwyczajnie można by ten zestaw porównać do tych serialowych zestawów, liczy sobie niecałe 1500 elementów.
  • Odpowiedz
@fizzly: co dzieci się nie bawią, ja jestem dzieckiem i ja się będę bawił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tłumaczę sobie to tak, że stare konie z lat 80-90 głosują na ten zestaw, bo mieli wtedy stare westernowe zestawy i będzie można uderzyć tym zestawem w sentyment i nostalgię takich ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@piotrveyner: w linku, który umieściłem jest informacja o 1464 klockach. Ile to już widziałem zestawów, które kompletnie nie wyglądały mi na podaną ilość klocków, a w praktyce podczas budowy okazywało się, że jednak ilość klocków pokrywa się z tym, co było napisane na pudełku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@hoppek: całkiem fajny set. Sporo ciekawych detali i fajnie dobrana kolorystyka skał. Szansę ma takie jak moje biuro szeryfa. Mizerne.:)
  • Odpowiedz
Tym bardziej, ze ten jest ogromny

@piotrveyner: ja naliczyłem 56 studów długości czyli mniej niż 2 baseplate'y. To jest ogromne? Już chyba Baracuda jest większa (baseplate ma 25.5x25.5 cm lub 32x32 study) :D
wys.: 59cm
szer.: 64cm
  • Odpowiedz
@hoppek: nawet jak zdobędzie 10k to czy to biuro to lego i tak tego nie wyda, dam sobie siura obciąć, kuźnia i piraci to tylko drobne wyjątki, western sie nie pojawi, zaluje
  • Odpowiedz
Jak patrzę na to jakie projekty nie przechodzą dalej po zdobyciu 10k głosów to mnie serce boli. Ostatnio nie zaakceptowali tak genialnego zamku że żal mówić.
  • Odpowiedz