Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +81

wscieklykabanos +307
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

#inteligentnydom #ogrzewanie #honeywell
źródło: comment_1640729517LcILgMyHeeXlkZTvsLn0j3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1640731175QpOA6FljodVunCK3J3iOCa.jpg
Pobierz@L3stko: No to będzie trudne bo nie mam głowic xD
@cocamide: a cholera wie, nigdy tak nie robił. Po dziesiątej wizycie w IT department zaczął reagować w miarę normalnie i teraz reaguje normalnie z histerezą 0.5c
A pewnie się skończy na tym, że sprzedam to w cholerę
źródło: comment_1640794954YRWoVO8HRd38qenhl2w9cd.jpg
PobierzAle ja wiem dlaczego.
Jak macie ustawiony harmonogram grzania?
Co z tego, że teraz masz ustawione 19'C jak on wie, że za np godzinę ma być 22'C - i ile zejdzie mu dogrzanie do tej temperatury - więc już ładuje ile wlezie by to osiągnąć na zadaną godzinę. A nie - że dopiero o ustawionej godzinie
Do tej pory nawet z włączonym przewidywaniem nie odwalał takich akcji