@promoklocki: tam są 2 wersję tego zestawu. Jedna normalna, druga w jakimś łatwym do otwarcia opakowaniu. I jedna jest dostępna od ręki, a druga za kilka dni
@damw: @super9: Amazon wyświetla taką informację jak nie mają czegoś na stanie, ale mają termin dostawy od producenta/dystrybutora. O podróbki nie masz się czego obawiać to jest przecież największy na świecie konglomerat e-commerce, więc nikt by tam nie zaryzykował takich praktyk. ;)
@damw: Na to nie zwróciłem uwagi i nie wiem na czym miałaby polegać różnica w opakowaniu obu zestawów. Chyba, że tyczy się to zmiany woreczków z klockami z plastikowych na papierowe, bo z tego co wiem to miały niedługo wchodzić. ( ͡°͜ʖ͡°)
@super9: ten zestaw od sierpnia latał non stop w cenie ~550 zł - ciężko powiedzieć czy można na duże przeceny liczyć bo zestaw już dość stary, a dodatkowo na licencji SW. Katalogowa 710, teraz cena ~550 zł czyli 22-23% masz przeceny od katalogowej - dość sporo patrząc na koszt licencji Disneya
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
O co chodzi z przedsprzedaza? To jakieś chińskie gunwo czy nie obawiać się?
#lego
Podróbki bym się raczej nie spodziewał, ale dziwny jest zapis, że: