Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 162
@Killson: xD

No właśnie problem jest taki, że ja umiem czytać i to nawet ze zrozumieniem. Tymczasem Charmandery lubią wyciągać wnioski z dowolnie wybranych przesłanek dowolnie je interpretując.
  • Odpowiedz
@Stallion45: Co ciebie interesują moje poglądy? Sadze ze jesteście p----------i wrzucając gowna związane z covidem kilka razy na godzinę, karmicie się tym. Pieprzeni fanatycy uważający się za zbawców świata. Skrajności są złe
  • Odpowiedz
@Alakecz: ale tu nie ma nic do interpretowania, są nopy czarno na białym, do tego latają screeny z grupy fb, gdzie konowały się chwalą, że nie wpisują części nopów
  • Odpowiedz
  • 216
@Killson: ja widziałem screeny jak reptilianie ze sobą rozmawiają że przejmą władze nad światem, także musi to być prawda.

A nopów w Polsce wyszło 3 tysiące przy jakieś 20 mln szczepionek, także masz większą szansę że cię samochód potrąci niż na NOPa. Tym bardziej, że część NOPów z listy to gorączka, albo ból ręki itp. nic poważnego.

Kto tutaj nie umie wyciągać wniosków, bo najwidoczniej ty xD
  • Odpowiedz
@Killson: Ale to szury tak właśnie robią jak się tłumaczy, że nopy to ułamek procenta zaszczepionych. Lalalala, śmiercionka, lalala, czipy wszczepiajo, lalalala ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 114
@Nieprzyjazny_Ziemniak: no nikt mi jeszcze nie powiedział co takiego antyszepionkowego wyszło z tego raportu, że charmandery tak go pchają wszędzie.

Dosłownie jest 3 tysiące nopów w większości jakieś gorączki albo bóle ręki na 40 mln dawek co jest tylko na korzyść szczepionek jako bezpiecznych preparatów.
  • Odpowiedz