Wpis z mikrobloga

@zaloz_konto23: Nie, nie biję nic, w sumie może niedługo przebadam testosteron i wrzucę wyniki na wykop. Będzie ciekawie, bo jak żyję, nigdy nie badałem hormonów oprócz kiedyś przypadkowo T3, T4 i TSH jak mi je lekarz przypadkowo chyba wypisał.
@Kasahara ta i jeszcze podwójna dawka witanolidów do tego
  • Odpowiedz
@dsomgi00: mam nadzieje że piszesz sarkastycznie bo jeżeli nie to niestety nikt z ćwiczących Tobie nie uwierzy. Ja mam staż 6 lat i na oko widać że poślady skłute ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nexe: @4MagnuM4: Żaden bait. Jak zrobie badania to zawołam. Już milion razy mi pisali na wykopie co leci i nie miałbym żadnego interesu w tym żeby kłamać. Z resztą są ludzie co lepiej ode mnie wyglądają naturalnie np. taki Lewus co na tagu się udziela często, otwarcie się przyznaje do bicia b---y, jednak wrzucał też swoją sylwetkę przed koksem i miażdżyła w c--j.
  • Odpowiedz
@4MagnuM4: Ta schodziłbym specjalnie z b---y, żeby 10 wykopkom na krzyż udowodnić, że jestem naturalny xD. Po za tym badania chce po świętach wykonać, więc lada moment, a to moja forma na teraz. Po prostu niektórym jest c-----o przyjąć fakt, że wychodzi na to, że się o---------i latami na siłce, a ja wszystko z notesikiem i 0 opuszczonych treningów.
  • Odpowiedz