Aktywne Wpisy

uniwerstal +1849

zaltar +130
#sebcel to musi być eksperyment społeczny, Grażyna Żarko 2.0. Nie ma szans, żeby powstał tak doskonały byt, łączący ze sobą ego Lecha Wałęsy ze skondensowanym efektem Dunninga-Krugera
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm

#pokazforme #mikrokoksy
źródło: comment_1640626000WKlR8XOIML5EGXsmMnEhfb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Po za
@nexe: kazdy czlowiek ma inne limity genetyczne, mozliwosci budowania masy, gromadzenia tluszczu itd, czasami trafiaja sie freaki u ktorych kombinacja roznych cech daje nieziemski wyglad, trafiaja sie tez tacy, ktorzy nawet wbijajac gram towaru musza miec dopiete wszystko na ostatni guzik zeby wygladac dobrze, a nie tylko byc spuchnieci.
Dyskusja o tym czy op jest na towarze czy nie, jest zupelnie bez sensu, Tobie moze sie wydawac ze widziales
A tak serio to barki budzą rozważania, ale c--j z tym jak mówisz, że natural to niech będzie. A jak jesteś fake natty to ogień jaki wytworzy Intruder Cię dojedzie i k---a spłoniesz
Komentarz usunięty przez autora
@dsomgi00: angiogeneza? kiedy zaczynasz chemię?
Tyle to ja mialem po 3.5 latach stażu; no różnica 1 cm zaczynając jako 120 kg wieprz przed 30stką z 28 cm w łapie. Dosłownie naturalnie doszedłem do takiej samej wagi i podobnego BF (możliwe, ze inaczej rozłożonego jak i rozłożonej inaczej masie mięsniowej, gdzie ja miałem zapewne bardziej d----------e nogi), a że nic nie leciało to dokumentowalem od 1 dnia na siłce
źródło: comment_16406424719nyjhQEv5OeqcEJPiPx4DU.jpg
Pobierz@Kasahara: @nexe:
źródło: comment_1640642893md65jAERlb8RdQO1V2PfuG.jpg
Pobierzźródło: comment_164064275869HgxeQ9Cg4B29berXdRNh.jpg
Pobierz