Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Beach House - Through Me
święta święta i po świętach. mnie jak zwykle zassało, w zasadzie nie wchodziłam na kompa i znowu się tyły zrobiły. na swoje usprawiedliwenie mam, że w tle przy stole leciały dreampopy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale mam nadzieję, że na ostatniej prostej już nie będę takich fikołków robić i sie uda wrzucać na bieżąco :d
jak nowe wydania z dreampopu to nie mogło ich zabraknąć. i w sumie sama nie wiem, może powinnam na spokojnie sobie posłuchać, bo puściłam dwa razy w tle by wyłapać jakiś konkretny kawałek, a ono minęło niewiadomo kiedy. jest przyjemnie, ale na moje miewali lepsze kawałki. i w sumie nie wiem z czego to wynika xd czego mi tu brakuje, no niestety, ale nie jest to moje ulubione ich wydanie. może musze dojrzeć nwm.
#nothingbutdreampopdecember #dreampop #szafagra #paniladniespiewa #indie #muzykaelektroniczna #muzyka