@kapecvonlaczkinsen: tak było. Miałem ten egzemplarz. Niemniej gra była marna. Nie kojarzę co dobrego click wypuścił w pełnej wersji. Cdaction to miało dobre wrzuty. A click takie marniejsze.
@dradrian-zwierachs: dla mnie top pelniaczek z clicka to był Mat Hoffmans Pro BMX ale to tylko dlatego że jestem fanatykiem serii Tony Hawk ( ͡°͜ʖ͡°) setki godzin w to przegrałem.
@dradrian-zwierachs: MDK, Carmageddon, The Longest Journey, Fallout 1 i 2, Hitman, Daemonica, Tomb Raider 2 i 4, Project Eden, Thief 2, Re-Volt, Worms 2 były fajne. Gorsze pełniaki były w Komputer Świat Gry i Cybermysze, ale najgorsze to chyba w czasopiśmie o nazwie ''Gry Komputerowe''
@tehniick: pamietam ze w moim pierwszym numerze (12/98) kajali sie za wrzucenie zawirusowanego dema miesiac czy dwa wczesniej i umiescili 2 (czy tam wiecej nawet) antywirow zeby kazdy mogl oczyscic sobie kompy ( ͡°͜ʖ͡°) jednym z nich chyba nawet Panda byla
tak było. Miałem ten egzemplarz. Niemniej gra była marna. Nie kojarzę co dobrego click wypuścił w pełnej wersji. Cdaction to miało dobre wrzuty. A click takie marniejsze.
@dradrian-zwierachs: sam jesteś marny XD gierka średnia ocena na necie 86 (user review) I gada że słaba...
źródło: comment_1640419179nRPiRoD9ooA6Un2VBsnAwm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Rayman 3
Gothic 2
(。◕‿‿◕。) świetny numer
@MorderczyJablecznik: nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś było chyba nie tak z drugą płytką Giants.
W następnym numerze dodali działającą.
@dradrian-zwierachs: MDK, Carmageddon, The Longest Journey, Fallout 1 i 2, Hitman, Daemonica, Tomb Raider 2 i 4, Project Eden, Thief 2, Re-Volt, Worms 2 były fajne. Gorsze pełniaki były w Komputer Świat Gry i Cybermysze, ale najgorsze to chyba w czasopiśmie o nazwie ''Gry Komputerowe''
@dradrian-zwierachs: sam jesteś marny XD gierka średnia ocena na necie 86 (user review) I gada że słaba...
Komentarz usunięty przez moderatora
https://drive.google.com/file/d/14uWhxRfLTS9S3hK8iJfeiZxtgtMVK1re/view?usp=drivesdk
Komentarz usunięty przez moderatora