Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4839
Halo #inpost wy jesteście normalni?
Zamówiłem sobie paczkę w nocy 22/23 grudnia. Planowany termin dostawy już po świętach 27 grudnia, bo późno zamówiona. Przed chwilą pojawił się status wydano do doręczenia.
InPost to najlepsza firma dostarczająca paczki na świecie, nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.
  • 171
Dużo wysyłam Inpostem, sam zawożę paczki na oddział. Średni czas dostawy towaru do klienta to 16 godzin. Dobra robota.
@Bpnn: U mnie to samo. Zamówiłem wczoraj z drugiego końca PL o godz. 14, dzisiaj o g. 10 do odbioru w Paczkomacie. Myślałem, ze będzie po świętach w poniedziałek. Szacunek dla InPost.
@Bpnn: potwierdzam, zamówiłem 22 grudnia witaminy (nic pilnego, więc nadejście paczki planowane przez allegro na 29 mi nie przeszkadzało) a rano dzisiaj był Pan kurier który złożył życzenia.
@Bpnn: Noo ja zamówiłem w sobotę wieczorem rzecz na Allegro a w poniedziałek rano miałem u siebie, nie wiem jakim cudem ;p poza tym w mojej małej miejscowości są juz 3 paczkomaty, a naprawdę mieszkam na zadupiu
  • 0
@Bpnn: Patrzcie.

A mi zgubili prezent za 500 zł, który miał dzisiaj powędrować pod choinkę.

Tzn. w systemie "dostarczona", a ja kuriera na oczy nie widziałem.( ͡° ʖ̯ ͡°)

Zgłoszone, ale czekam co dalej po świętach powiedzą...
Tak, w tym roku ostro sprężyli dupy. Pomógł też zapewne fakt iż teraz także inne firmy kurierskie w Smarcie były za 0 zł często na Allegro więc się nieco rozłożyło. Natomiast i tak zaieaniali w weekendy więc na propsie, zmyli zeszłoroczny blamaż.
  • 0
@Bpnn: mi np nie wysłali sms że jest paczka do odbioru tylko ze juz jest po terminie i odsyłają do Nadawcy. I to dziś... Też fajnie :/