Wpis z mikrobloga

• 318
Przez mój #alkoholizm p---------m wszystko w życiu. Dziewczyna chce mnie zostawić, w pracy w-----c dyscyplinarnie. Dzisiaj się zdecydowałem na wszywkę. Dajcie kilka słów otuchy i życzcie powodzenia. Może uda mi się pokonać te k---e i odzyskać ukochana....
#gorzkiezale
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Credek nie uda Ci się. Po Twoim poście widać, że szukasz atencji a nie ratunku. Sam musisz do tego dojść. Plusy Ci nie pomogą choćby ich było milion.
  • Odpowiedz
@Credek: sprawdź podcast „Co ćpać po odwyku” przesłuchałem już kilka sezonów. Dowiesz się co robić dalej od osób w takiej samej sytuacji i, że tej choroby bez terapii nie uda się wyleczyć.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Credek: Skąd jesteś mordo? Wszywka do dobry sposób na to, aby przestać chlać. Jednak to nie wszystko. Alkoholizm to problem, który masz w sobie w głowie a nie w dupie. Jeśli czujesz taka potrzebę to się zaszyj, to może być dobry początek, na rozpoczęcie terapii. Razem z zaszyciem szukaj ośrodków leczenia uzależnień i lokalnych grup wsparcia. Ja jestem po terapii jednej drugiej, od następnego roku idę na grupę wsparcia, więc
  • Odpowiedz