Wpis z mikrobloga

• 318
Przez mój #alkoholizm p---------m wszystko w życiu. Dziewczyna chce mnie zostawić, w pracy w-----c dyscyplinarnie. Dzisiaj się zdecydowałem na wszywkę. Dajcie kilka słów otuchy i życzcie powodzenia. Może uda mi się pokonać te k---e i odzyskać ukochana....
#gorzkiezale
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Credek xD jak będzie chciał to będzie pisał patusie. Myślisz, że jesteś u rodziny, że k---a będziemy Ci współczuć? Setki tu ludzi z problemami, ale ooo pan alkoholik najważniejszy. Ranisz bliskich, a że mają Cię dość to tutaj szukasz współczucia. Do budy lamusie jak Cię nie stać na niezależność od substancji znanej od tysięcy lat.
  • Odpowiedz
@Credek: dobrze. Jak wszystka nie wystarczy (bo nie wystarczy) i zostawi cie kobieta, z pracy wywalą to prawdopodobnie będziesz wtedy gotowy na terapię. 6-8 tygodni w ośrodku. Na L4. Lepiej idź szybciej niż później. Jeszcze sporo życia przed tobą, przeżyj je na trzeźwo. Warto. Mówię to ja, nie pije od 6 lat. Po 2 terapiach.
  • Odpowiedz
  • 1
@Credek Nie marnuj dziewczynie życia. Dobrze wiesz ze wrócisz jak nie jutro to za rok. Żyj swoim życiem i nie wciągaj innych.
  • Odpowiedz
@KolorowyMisioPluszowy: to ty się rzucasz, milosierny jest przecież bóg który zsyła alkoholizm na wiernego, i on się wyleczy z niego, wystarczy że będzie się do niego modlił. Zamiast polecać psychiatrów i lecznice, to polecacie wierzyć w kogoś kto i tak ma w------e. W tym segmencie jesteście gorsi od jechowych
  • Odpowiedz