Aktywne Wpisy

Dewator96 +120
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +422
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

@SamWieszK0t: Kiedyś mi się też tak wydawało, ale kobiet, z którymi byłem moje(raczej dość spore) pieniądze w ogóle nie obchodziły. Ale to tak null
@ArthasMenethil: 10% to aż nadto, uwierz komuś, kto ma ten status wysoki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blackmore: co?
@Waffenfarbe: No i dalej piszę, że liczy się charakter, czytać nie potrafisz?
No ale oczywiście zależy od rodzica ile na dziecko wyda. Zwykle "trochę" to kosztuje.
Mam znajome które jestem wręcz pewien że mają nie 1 ale kilku kochanków a są w związku z przeciętnym kolesiem z dobrym autem i bogatym starym żeby im robił za ubiera i dawał kasę na sesje fotograficzne + wakacje
Więc dla niej status tego gościa liczy się najbardziej, czy będą zawsze razem? Pewnie nie.
Nawet ty przyznajesz że wygląd to najważniejszy czynnik. A z charakterem masz troszkę racji. Cechy tzw ciemnej triady są bardzo atrakcyjne dla kobiet. Jakie wg ciebie cechy charakteru są najważniejsze dla kobiet?