Wpis z mikrobloga

zamieniłbym charakter ze statusem i powiedzmy że się zgadza

@SamWieszK0t: Kiedyś mi się też tak wydawało, ale kobiet, z którymi byłem moje(raczej dość spore) pieniądze w ogóle nie obchodziły. Ale to tak null
  • Odpowiedz
@HFL-przed-30: imo źle do tego podchodzisz bo próbujesz dzielić to na jakieś udziały procentowe. Jak dla mnie to co się dla nich liczy ma postać cebuli i jej warstw. Pierwsza warstwa - wygląd, jeśli nie jesteś wystarczająco atrakcyjny dla niej to ma wywalone na twój charakter, pewność siebie i takie tam bo i tak nie będzie postrzegać cię jako potencjalnego partnera. Dopiero jeśli sprostasz wymaganiom odnośnie pierwszej warstwy oceniana jest
  • Odpowiedz
@LollyPoop: Z czym masz problem? Jest w dużej mierze bezkosztowe, bo porod masz za darmo, leczenie dziecka za darmo, edukacja i studia za darmo, do tego ulgi podatkowe i 500+. Przeciętny rodzic ponosi mniej niż polowe wydatków związanych z wychowaniem dziecka. Ich większość ponosi podatnik. Chyba, ze ktoś kupuje dzieciakom iphony, funduje korki itd.
  • Odpowiedz
@Blackmore: pampersy, żłobki, przedszkola, urlopy/l4 bezpłatne lub cześciowo platne, korepetycje i zajęcia dodatkowe, zabawki, żarcie, ubrania, leki, książki, koszty alternatywne przez brak czasu na rozwój dla siebie

No ale oczywiście zależy od rodzica ile na dziecko wyda. Zwykle "trochę" to kosztuje.
  • Odpowiedz
@HFL-przed-30 nie różnicuje cię jednej ważnej rzeczy, facet do zabawy czy facet betabankomat

Mam znajome które jestem wręcz pewien że mają nie 1 ale kilku kochanków a są w związku z przeciętnym kolesiem z dobrym autem i bogatym starym żeby im robił za ubiera i dawał kasę na sesje fotograficzne + wakacje
Więc dla niej status tego gościa liczy się najbardziej, czy będą zawsze razem? Pewnie nie.
  • Odpowiedz
@HFL-przed-30:

45% wygląd

25% charakter

Nawet ty przyznajesz że wygląd to najważniejszy czynnik. A z charakterem masz troszkę racji. Cechy tzw ciemnej triady są bardzo atrakcyjne dla kobiet. Jakie wg ciebie cechy charakteru są najważniejsze dla kobiet?
  • Odpowiedz