Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

ja_tu_tylko_na_moment +1083
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

źródło: comment_1640116700Rl1RJsCvDS3rdwWzfdjtue.jpg
PobierzMi to tam nie przeszkadza, lubię czasem posłuchać jego "mondrości", nie hejtuję, ale też nie bronię jak coś odwali.
@ms86: niech po prostu czyta co mu pisza i analizuje czy ktos nie ma racji, bo teraz odrzuca od razu, a realia sa takie ze masa ludzi go dobrze diagnozuje ze np w Anglii sie nie odnajdzie, bo nieslonecznie
@Shmoikel: nowy odcinek, przewinalem i znowu dolewal plynu do chlodnicy bo cieknie, tak w temacie r-------------o busa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A slabe jedzenie przez oszczednosci... tak szczerze, jadal on kiedys dobrze? Pomidorki, sushi, kurczok [pewnie najtanszy, nawalone sterydow]. Z tego wszystkiego to paradoksalnie najzdrowsze moga sie okazac
Możliwe, bo kiedyś Odyn lajkowal komentarze, teraz juz nie widzę takowych pod komentarzami
@Shmoikel: to jest więcej jak pewne. Odyn jest mało rozgarnięty, więc pojedzie na głębokie południe Włoch, gdzie generalnie rządzi mafia, więc pewnie prędzej czy później skroją go w biały dzień ze wszystkich wykrywek i pojedzie z płaczem do domu.
! Pisze się wziąć, a nie wziąść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z kolei na zdjęciu widzimy poziom intelektualny widzów odyna. Zazdroszczą mu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1640210810PJSRtsao1gLG1HAqKj5p3F.jpg
Pobierz