Wpis z mikrobloga

Dotarła i do mnie :D od otwarcia paczkomatu do teraz banan nie schodzi mi z twarzy :D gdy wyciągnąłem paczkę byłem w szoku ile ona ważyła, na oko z 8kilo. Gdy zdiąłem karton opadła mi szczęka. Prawdziwa skrzynka wojskowa wspominałem że lubię postapo i urbeksy ale ta skrzynka to mistrzostwo świata, jeszcze nie wiem gdzie ją umieszczę w domu ale na pewno sprawdzi się do trzymania ekskluzywnych trunków :D tak się rozpisałem o skrzynce ale naprawdę jest cudowna. A w środku jeszcze lepiej. Po samym otwarciu odrazu można było poczuć ducha Wykopaki w postaci zdjęcia zawartości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pod kartonikiem piękny reniferek na sianku, dopiero po przeczytaniu listu na koniec okazało się, że byl zrobiony przez syna szanownego Wykopka, byłem pewien, że był kupny :D a sianko pod obrus wigilijny w sam raz :D wszystko było elegancko zapakowane :D
Bańki mydlane bardzo mnie rozbawiły, szkoda, że mój kot nie był z nich tak zadowolony jak ja xD A książeczka z kotkami od córki urocza, już widzę jak wszędzie będę przyklejał koty, w pracy, pewnie dadzą komuś powód do uśmiechu :D
Multitoola w sumie jeszcze nigdy nie miałem, teraz zawszę będę go mieć gdzieś pod ręką albo w samochodzie ciekawe ile zemną wytrzyma :D, a nóż się prędzej czy później przyda tylko raz takie precyzyjne widziałem :D No i również wiem jakie skarpety ubiorę na święta. Pierniczki pyszne i czekoladki z gorzkiej czekolady <3
A o zespole "Nagły atak spawacza" jeszcze nie słyszałem ale po puszczeniu jednego kawałka jeszcze bardziej się uśmiechnąłem :D Będzie słuchane :D jutro po nocce jak prawdziwy robotnik skosztuje twojego piwka regionalnego jestem ciekaw co mają Puławy do zaoferowania no i piękny balsamik takiego jeszcze nie miałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zapomniałem jeszcze napisać o prawdziwym złotym gralu który zapewne zajmie zaszczytne miejsce w mojej kolekcji, "O północy w czarnobylu" nie czytałem i chcę się za nią już jak najszybciej zabrać ( ͜ʖ )
Bardzo ci dziękuję @Kamson_San za najlepszą wykopake :D wiem, że trochę przesadziłem ze swoim opisem ale nie kłamiąc pisałem ją naprawdę w pośpiechu bo bardzo chciałem wziąć udział w tej edycji i bardzo się cieszę, że mi się udało. Nie miałem wielkich oczekiwań a dostałem od was coś Wielkiego, widać odrazu, że włożyliście w tą paczkę mnóstwo starań i serduszka. Napewno wezmę udział i w przyszłym roku, to była moja pierwsza wykopaka :D Serdecznie pozdrawiam i życzę wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku Tobie, żonie, dzieciom i kotkowi :D
#wykopaka #pokapake
Knykcik - Dotarła i do mnie :D od otwarcia paczkomatu do teraz banan nie schodzi mi z...

źródło: comment_1639857082As4zhMiOS8fX32axQTdvkO.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Knykcik: cieszę się że się podoba, choć z opisu nie było tak łatwo coś wynaleźć( ͡° ͜ʖ ͡°) robociki też są jak pierniki handmande by żona, bo nie wiem czy pisałem :) jeszcze raz Wesołych Świąt i szampańskiego sylwestra :)
ps renifer jest kupczy tylko syn go sam składał :) hehe
  • Odpowiedz
@Kamson_San: No w przyszłym roku będę musiał się bardziej do niego przyłożyć :D sam nie wiem co bym mógł sobie kupic ale po twojej paczce już wiem :D naprawdę? Za przeproszeniem zajebiste wygląd mnie zmylił :D a to nie widać, że był skladany ( ͡º ͜ʖ͡º) :D bardzo dziękuję za pakę i również życzę wesołych świąt i udanego sylwestra :D
  • Odpowiedz