Aktywne Wpisy
#zwiazki #tinder Gdzie teraz znaleźć taką klasyczną konserwatywną żone co będzie wszystko robić domyślnie jak kiedyś nornalne kobiety tj jedzenie, zakupy, sprzatanie, dekoracje, ciasta, a ja będę leżał przed tv i raz na pół roku kran czy inną szafke naprawie
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
grimhzr +237
- weź mnie trzaśnij fotę, że zapracowana razem z plebsem w zatłoczonym pociągu jeżdżę i nie straszne mi na ziemi siedzieć, taka ze mnie poczciwa i normalna kobita, jak ten plebs
- te kaśka, ale siedzisz obok wolnego miejsca, na które rzuciłaś swoją torebkę
- dooobra #!$%@?, rób. nikt się nie zorientuje. u trzaskowskiego działa, u mnie też zadziała
#bekazlewactwa #sejm
- te kaśka, ale siedzisz obok wolnego miejsca, na które rzuciłaś swoją torebkę
- dooobra #!$%@?, rób. nikt się nie zorientuje. u trzaskowskiego działa, u mnie też zadziała
#bekazlewactwa #sejm
W 2 lub 3 klasie podstawówki (pod koniec lat 90) poszliśmy w zimie na dwór, a nauczycielka rozpisała zawody o to kto zbuduje najładniejszy zamek ze śniegu – chłopaki czy dziewczyny. My jak to chłopaki zabraliśmy się z werwą do działania i nawet jak na swój wiek potrafiliśmy ładnie współpracować. Zbudowaliśmy super zamek, z wieżami, bramami, mostami i nawet nalepiliśmy śnieżek żeby się rzucać.
Dziewczynom zamek kompletnie nie wyszedł, był nawet nie tyle co brzydki co po prostu nie umiały lepić w śniegu i nie miały zmysłu przestrzennego.
Wiecie jak zakończył się konkurs? Oglądaliśmy swoje zamki, dziewczyny były zazdrosne i dwie z nich kopniakami zniszczyły nasz zamek a na koniec nauczycielka ogłosiła, że najładniejszy wykonały… no sami się domyślacie. Jeszcze zebraliśmy ochrzan, że głośno śmieliśmy wyrazić swoje zdanie i protestować przeciwko takiemu wyborowi. One dostały po 6 my po 5.
#logikarozowychpaskow #szkola
Po 15 min stary wychodzi z kamienną miną i jedyne co powiedział ‚ona jakaś #!$%@?ęta jest, zrób tak, żebym nie
Technikum - 4 klasa. Wystawianie ocen z języka angielskiego. Ja jako, że grałem w gierki mmo, czytałem fora po angielsku i dużo strimów oglądałem to przez 3 i 4 klasę nie miałem żadnego zeszytu/książki bo po prostu były mi nie potrzebne sprawdziany pisałem
@kraggthegrimm: właśnie dlatego jest to takie #!$%@?, minęło 20 lat i patrz jak taka niesprawiedliwość zostaje w pamięci.