Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Ogólnie to nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych chociaż niektóre są całkiem zabawne i nawet mają nieco sensu. Naszły mnie jednak takie oto przemyślenia. Coraz częściej się słyszy, że po szczepieniu nasiliły się inne choroby i ktoś sobie na nie dednął. Co jeśli zamiarem rządzących jest depopulacja świata w ten właśnie sposób? Jeśli szczepionka rzeczywiście nasila choroby to miałoby to sens gdyż słabsze osobniki zmiecie z planszy i zostaną silni, zdrowi, zdolni do dalszego i lepszego rozwoju cywilizacji.

#szczepienia #teoriespiskowe
źródło: comment_1639683247ed2vdAxymIDexKKXg7D3Ey.jpg
  • 9
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@qwer: Słyszałem już o kilku przypadkach wznowienia raka po szczepionce. A patrząc na ceny chemioterapii to niezły biznes. Ale kolejki po szczepionkę ciągle widzę w centrum handlowym.
@qwer: ta teoria jest tak głupia że xD
Można ją obalić na wiele sposobów a ja przytoczę jeden wybrany - są obowiązkowe szczepienia dla lekarzy i służb mundurowych, to co chcą wybić tych którzy mają leczyć i ich bronić/trzymać porządek?

Jeżeli już to w drugą stronę - wyjdzie mutacja która wybije nieposłusznych niezaszczepionych - to i tak bez sensu ale trochę mniej