Wpis z mikrobloga

@Razenix_1: Ja wczoraj zrobilem cos takiego ze filet z indyka pokroilem w dosyc duze kawalki - przyprawilem jakimis podstawowymi przyprawami i oliwa - polezal z 2 h. W tym czasie pokroilem cukinie cebule i marchewke na mniejsze czesci zeby szybciej zrobily sie w piekarniku - polalem oliwa - posypalem ziolami prowansalskimi, polozylem na tym tego indyka i do piekarnika pod przykryciem folii tej srebrnej na 1h 20 min i wyszlo mega
@Razenix_1: to jest spoko opcja, mozesz tego zrobic wiecej i ryzu wiecej ugotowac i na drugi dzien na patelnie wbijasz jajko mieszasz je, dodajesz pokrojego indyka z tymi warzywami + kukurydza + groszek + ryz(ryz wczorajszy to najlpeszy ryz do smazenia). Polewasz sosem sojowym i jak masz to posyp cebulka prazona i wychodzi tak dobry ryz smazony ze ulala.