Aktywne Wpisy
bobsley33 +242
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +134
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Hej, ciotka poprosiła mnie o poszukania prezentu dla córki, jest określony budżet około 1700.
Ogólnie chodzi o to, że spoko by był to iPhone więc poszukałem iPhone X jako najstarszego z nowym designem. Jednak jest to telefon na tyle leciwy, że obecnie nie można znaleźć go w żadnej oficjalnej dystrybucji, więc zdecydowałem się na allegro i udało mi się znaleźć np. tutaj:
https://allegro.pl/oferta/iphone-x-64gb-kolory-pakiet-gratisow-10244741970
Jednak zastanawia mnie pochodzenie tych telefonów, jak wygląda kwestia gwarancji itp.
Ciekawe że jest to niby nowy telefon a nie ma oficjalnego opakowania.
Kupował ktoś z was telefon z takich aukcji albo zna kogoś takiego, i może coś powiedzieć?
Z góry dzięki za pomoc :)
@Deltamir: dobrze, że chociaż ofoliowane, bo musieliby rozdać za darmo xD
@Deltamir: kupiony rozbity, zalany, itd. za 500 zł, naprawiony na częściach z aliexpress za 400 zł, wystawiony za 1800