Aktywne Wpisy
noipmezc +3
#gry
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
#kredythipoteczny #nieruchomosci #kredyt #stopyprocentowe
@pepe_chad: lepiej byloby doedukowac te gawedz, ale latwiej jest klikac w kąkuter :)
@Zales360: obawiam sie, że wiekszosc osob, ktore tu siedzi to dzieci albo wlasnie janusze nosacze
@Kiedysbedeczerwonka:
Tzw. "młodzi wykształceni z wielkich miast" na kredytach mają świadomość ekonomiczną niewiele większa albo i taką samą.
Konsekwencje ma to takie, że gospodarka oczyszcza się z podmiotów nieproduktywnych i nadmiernie zadłużonych. Jasne, że wzrasta bezrobocie, ale za to w
A jak ledwo co wróciło do starego poziomu to już płacz xd
Pewnie ma mieszkanie albo dom, bo więksozśc osób która ma oszczęności ma już nieruchomość, bo z reguły oszczędzający bardziej panują nad finansami.
Teraz jest próba prostowania
Kilka miesięcy, inflacja spadnie do 2% i obniżą stopy przecież xd
@LaurenceFass: to zla droga.....
@pepe_chad: no i o to wlasnie chodzi, dlatego jest jak jest ¯\_(ツ)_/¯
@MaddoxX1911: Myślę, że zostaną z nami na dłużej.
@Crisu: zgadzam sie
Po prostu nienawidze zawisci, w 2015 roku, zaraz po studiach dostalem umowe o prace na 3 miesiace z wynagrodzeniem w wysokosci 2700 zł netto, w ciagu tych 3 miesiecy wzialem kredyt, bo chcialem gdzies mieszkac. Udalo mi sie splacic kredyt, ale nie jestem #!$%@? taki zawistny, zeby komus zyczyc problemow ze spłatą kredytu.
@Fiodooor: na jaki okres te obligacje ?
Znaczy inaczej: to system rezerwy cząstkowej i wynikająca z niego kreacja pieniądza są złe same w sobie.
System powinien działać tak żeby wspierać przezorność, oszczędność, pracowitość i zdyscyplinowanie, a nie zadłużanie, konsumpcjonizm i lekkomyślność tak jak jest teraz.
Tylko zauważa się zależność między tym co może być i tym co już jest
wyzej :)
ha tfu.
Komentarz usunięty przez autora