Aktywne Wpisy
robertx +966
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Jechało się dosłownie jak pod górkę, tak na dzisiejsze wyczucie odbierało z 50W.
A żaróweczka ledwo się żarzyła.
Kiedyś zaimponowałem chłopakom z podwórka, podłączyłem pod lampkę baterię - pełnie płaską 4.5V 3R12 i chyba żarówkę wymieniłem na jakąś z latarki, bo oryginalna chyba była na 6V.
Nie dość że lampka świeciła tak że "w nocy można było jeździć", no
@Zgryd: Nie pisze do ciebie bordo #przegryw
@Zgryd: Wooo
Tez mnie naszla mysl po opublikowaniu ze zle sformułowane zdanie wyslalem ale po co? Chodzilo mi o odpowiedz na pytanie ktore zadalem a ty musiales dodac swoj bezbecki zart i mbie zawolac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@new_prophet: Waga dynama w piaście nie ma znaczenia, bo jeśli i tak chcesz mieć dynamo to ta waga gdzieś będzie. Dodatkowy opór (pomijając opory konstrukcji które mogą być większe niż sama piasta) jest tylko gdy dynamo pracuje. Gdyby robiło opór cały czas to by znaczyło że cały czas
@asdfghjkl: ja 91rocznik, i za 'moich' czasów też był szał na to :P
Komentarz usunięty przez autora