Aktywne Wpisy

kodecss +150
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe

enten +1226
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki

Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna operacja nie ma po prostu sensu.
Zostawi na tym świecie dwójkę młodych chłopaków, 21 i 23 lata, ich ojciec już od kilku lat nie żyje.
Rodzinka z całej Polski się zjeżdża i ich pociesza „No szkoda szkoda, ale dobrze, że wytrwaliście w wierze, Jehowa to doceni”.
Nawet się na pogrzeb nie wybieramy bo ja bym tam wszystkich tępym widelcem zamordował.
#swiadkowiejehowy #zalesie
Ale co sugerujesz?
Moja żona - jako ze kiedyś była śj, a przez takiego jednego #!$%@? została wykluczona - nie może się odzywać do rodziny a raczej ta rodzina do niej.
Najsmutniejsze w tej całej sytuacji jest to, że ta ciocia
Więc nie trafi do raju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupiłem sobie nawet książkę "Kryzys sumienia" aby trochę lepiej zrozumieć tą sektę ale jakoś nie mogę się do niej zabrać
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Glikol_Propylenowy raczej każdy świadek to nosi, były duże naciski i starsi zboru tego pilnowali. Przynajmniej jak ja tam