Aktywne Wpisy

wfyokyga +15
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
krysztofiakowy90 +43
W Castoramie nie pracujesz — Castorama się wydarza. Wchodzisz normalnym człowiekiem, wychodzisz kimś, kto potrafi przez 20 minut tłumaczyć różnicę między kołkiem a twoim życiem i nadal być uprzejmy.
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra

"Nie kupuj od niezaszczepionych".
"Nieszczepieni niemile widziani".
źródło: comment_1639298280N31WILYCaR1HpRk7d7lYvv.jpg
Pobierzźródło: comment_1639298319ZqDlAmXWLTknYLyJBPyGFD.jpg
PobierzSpokojnie, wyrosniesz z Korwina i konfederacji
I tych ludzi chcecie traktować jak bydło.
Po prostu jest fakt, którego nie macie jak zmienić, a i tak się przy tym upieracie.
@rivers666: To muszę rozmawiać, żeby wyrosnąć. :))
Komentarz usunięty przez moderatora
@rivers666: miłe złego początki - znasz to?
Komentarz usunięty przez autora
@rivers666: Niezaszczepieni =/= antyszczepionkowcy.
Nikt nie porównuje „antyszczepów" do Holokaustu, lecz porównuje nienawistną retorykę wobec osób niezaczepionych do kampanii nienawiści wielbicieli wąsatego
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: Zaszczepię się, jeśli uznam, że jest mi to potrzebne. Dotychczas po zażyciu ani jednej szczepionki nie miałem NOP i się ich nie obawiam. ¯\_(ツ)_/¯
Jeżdżę na motocyklu bez kasku i do teraz nie miałem wypadku. Jak uznam to za potrzebne to go założę. Już nie wspominając o ty, że brakiem szczepień zagrażasz nie tylko sobie, ale też