Wpis z mikrobloga

@rivers666: Fakty są takie, że część społeczeństwa się nie zaszczepi, choćby nie wiem co.
I tych ludzi chcecie traktować jak bydło.
Po prostu jest fakt, którego nie macie jak zmienić, a i tak się przy tym upieracie.
  • Odpowiedz
Porównywanie antyszczepow do holokaustu to jak naplucie milionom ofiar w twarz.

@rivers666: Niezaszczepieni =/= antyszczepionkowcy.

Nikt nie porównuje „antyszczepów" do Holokaustu, lecz porównuje nienawistną retorykę wobec osób niezaczepionych do kampanii nienawiści wielbicieli wąsatego
  • Odpowiedz
@vrim: niezaszepiony broni swojego stanowiska antynaukowymi argumentami albo wymysłami popieranymi z teorii spiskowych to nie antyszczep wcale nie XD Nie chcesz się szczepić, bo powikłania, nowa technika, ale jednocześnie chodzisz do lekarze który przypisuje ci leki o których nic nie wiesz, zjadasz na kilogramy leki bez recepty albo używasz jakiejś nowej technologii i akurat w tym przypadku nie ona nie szkodzi zdrowiu. Wyszukujesz swoich objawów w internecie albo pytasz się
  • Odpowiedz
@vrim:

Zaszczepię się, jeśli uznam, że jest mi to potrzebne. Dotychczas po zażyciu ani jednej szczepionki nie miałem NOP i się ich nie obawiam.

Jeżdżę na motocyklu bez kasku i do teraz nie miałem wypadku. Jak uznam to za potrzebne to go założę. Już nie wspominając o ty, że brakiem szczepień zagrażasz nie tylko sobie, ale też
  • Odpowiedz