Aktywne Wpisy
JaX92 +115
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +105

Okej, parę informacji dot projektu;
1. Niedługo wydamy oficjalny "whitepaper" w nim będą opisane założenia projektu, aplikacji oraz jej dalszy rozwój i to w jakim to kierunku pójdzie.
2. Strona zostanie odświeżona i zostanie tam dodana nowa zawartość (road map, podstrona aplikacji i inne tego typu rzeczy)
3. Aplikacja w wersji beta docelowo ma wyjść 12.12, prawdopodobnie będziecie mogli zapisywać się do jej testowania na stronie stonks.cash - apka będzie w becie na testnecie (w skrócie będziecie mogli testować bezpiecznie, bez strachu o cokolwiek).
4. Przed wydaniem apki pojawi się filmik promujący ją i to na podstawie tego będziemy kreować dalszy marketing.
5. Nadal szukamy grafika który by chciał współpracować z nami na stałe - możecie pisać mi na dm (dajcie swoje portfolio, czy cokolwiek).
w skrócie, jak ktoś chce z nami współpracować i ma pomysły - pisać na dm, pytania możecie zadawać poniżej (wszelakiej maści, nie mamy nic do ukrycia, chcemy być transparentni dla ludzi).
(poniższa grafika to nie wersja ostateczna, logo ulegnie z pewnością zmianie)
źródło: comment_1639169523JXKZQ9VVIvlJNDGBA4QruI.jpg
Pobierz@drippinsauce: tak, to by się przydało na launche ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Alerty cenowe też by były fajne jak dla mnie.
źródło: comment_1639170734HSLtEWqVsqCKxCm5bXUjml.jpg
Pobierz