Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 43
782 432 + 19 = 782 451

Dziś mialo być prawie 2h tlenu przedzielone ćwiczeniami na kadencje. Wróciłem po godzinie z hakiem.
Wiecie co jest gorsze od grząskiego błota?

- Grząskie błoto które zamarzło.
powodyr pierwszej dzisiejszej gleby

A co jest gorsze od grząskiego błota ktore zamarzło?

Grząskie błoto które zamarzło i przysypał je śnieg.
Na nim druga gleba dnia dzisiejszego.

Ale to jeszcze nie powod by rezygnowac z treningu. Dwie drobne gleby z chwilą na pozbieranie i wracam jednak na asfalty. Trochę bezpieczniej. I co się okazuje? Że przerzutka nie wrzuca cięższego przełozenia. Poddalem się. Powrot do domu na 38x36 asfaltem był dlugi i spokojny. W tempie aktywnej regeneracji mimo kadencji 120. Wymarzlem przepotężnie.
Średnia wg wahoo -5° C

#rowerowyrownik #hiponaszosie #rower #przelaj #wykoptribanklub

Skrypt | Statystyki
Hipodups - 782 432 + 19 = 782 451

Dziś mialo być prawie 2h tlenu przedzielone ćwic...

źródło: comment_1638981962RSdqbKgQhpkXTlZhnNlmZk.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hipodups: Dzisiejsza temperatura odczuwalna w okolicach Wrocławia to -10°C ( ͡° ͜ʖ ͡°) mogło być zimno na rowerze, oj mogło.

Ja bym wczoraj poległ w tym miejscu:

https://www.google.com/maps/@51.1269157,17.0805028,3a,55.1y,37.41h,75.62t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipNdsX6fx3kHJjNJ5Dd1Hm6gxcwerxP33MrKMrSK!2e10!7i8000!8i4000

Najprzyjemniej na wałach, tylko posmak soli drogowej nie polecam XD warto nałożyć coś na usta.
donmateok - @Hipodups: Dzisiejsza temperatura odczuwalna w okolicach Wrocławia to -10...

źródło: comment_16389829184D9HvSqs4Ck4lHB61kRMmD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@beastofmisery: ja podziwiam ludzi ktorzy moga wysiedziec na zwifcie. Sam bym chcial, bo wygodniej, bezpieczniej cieplej, baa nawet próbowałem ale nie dalem rady. Nie wygodnie, przegrzewalem się, nudzilem, 2h treningu to dla mnie byla katorga. O ile fizycznie dalo by jeszcze rade poprawic wentylacje itd. to z nuda nie moglem wygrać i opuszczalem więcej treningow niz jezdzac na zewnatrz a trenazera uzywajac awaryjnie ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hipodups: z racji że lubię denerwować ludzi to się pochwalę dzisiejszym treningiem w Z2, 15 minut rozgrzewki żeby pedały z pomiarem złapały optymalną temperaturę a potem 1h45m 170 watów i mogę tak i 3 godziny kręcić sobie bazę na trenażerze. Ja tam sobie odpalam yt w tle i się jedzie. Racja, jest trochę gorąco czasami (głównie podczas wyścigów w zwift), ale wystarczy wiatrak i okna uchylone to przy 0 stopni
beastofmisery - @Hipodups: z racji że lubię denerwować ludzi to się pochwalę dzisiejs...

źródło: comment_1638997063VHdNq7a391SOKFZ6c4KoYG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@beastofmisery: Nic a nic mnie to nie denerwuje :)
Ja bym po prostu nie wysiedział. I to ze mam szacun do homikow na trenazerach to wcale nie heheszki. Pewnie z trenazerem bym lepiej przepracowal zime niz bez - jak bym dal rade wysiedziec co trzeba :) Nawet nie probuję zresztą, bo wiem jak to sie kończy. Dobra odziez i mozna smigac na zewnątrz, no czasem sie czlowiek wywali na ludzie
  • Odpowiedz