Aktywne Wpisy
heksengerg +105
cyconiusz +78
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
No i ktoś ten materiał wrzucił na grupę audiofilską. Efekt łatwo przewidzieć – "Ale jak to wydał $1000 na tyle kabli? To on tam nawet jednego porządnego kabla nie miał".
I wiecie, może faktycznie nie miał tam kosztujących ciężki pieniądz, ale spełniających swoją funkcję światłowodowych HDMI, ale ten test miał na celu sprawdzić zgodność ze standardem kabli, które przeciętny użytkownik wykorzystuje do łączenia prostych urządzeń. Poważne (i te niepoważne jak LTT w sumie też) redakcje tego typu nie zajmują się ezoteryką.
#tonskladowy - najbardziej odjechane gadżety #audiovoodoo
@Aggressive:
ja bym bardziej celował w to że miał cinquecento za 5 stówek xd
Komentarz usunięty przez autora
Ty, ale teraz to już jesteś ignorantem. Zintegrowane karty dźwiękowe, szczególnie w laptopach to jest badziew i niedroga karta podbije walory dźwiękowe każdej produkcji xD
@rafalkosnozawszenapropsie: zapraszam na r/headphones/ z 743 000 userów, tam gryzą temat (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@malalon: Dyna Blaster najlepiej brzmi z głośników kineskopowego telewizora, podłączonego do konsoli wejściem antenowym, w ostateczności kablami RCA ale tu zyskujemy zbyt dużo na detalu - fakt, nie opinia
Wyobraźcie sobie kupować pozłacane kable za tysiące złotych jak tą samą efektywność (dosłownie tą samą, bo człowiek fizycznie nie jest w stanie usłyszeć różnicy) da wam kabel za 50.