Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
qew12 +246
Udało się dostać brakującą pieczątkę na orzeczeniu. Pierwszy raz szedłem sam tak daleko do przychodni samemu, bez taty. Na początku było okej, ale z czasem zacząłem mocno martwić się nagrywaniem drugiego filmu. Można, to co. Nie martwiłem się swoim głównym zadaniem, pieczątką. Myślę, że to przez skupienie na filmiku.
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi
Przed Wami jeden z nich - Tango.
Tango to około trzyletni samiec w typie amstaffa. Najprawdopodobniej jeden z tych piesków z pseudo, co to miały być dodatkiem w domu, ale okazało się że ów dodatek jest zbyt wymagający. To co mogę na pewno powiedzieć o tym psie, że jego usposobienie i temperament łapią za serce. Radosny, niesamowicie bezpośredni pies, bardzo, ale to bardzo łaknący kontaktu z człowiekiem, wpatrzony i skupiony, widać jak bardzo brakuje mu interakcji i relacji. Kiedy ja stałam za aparatem, pałeczkę w ogarnianiu psa przejął mój niebeski, bawiąc się z nim jak swój ze swoim. Tango jest niezwykle żywiołowy, bardzo, ale to bardzo skoczny, naładowany energią, idealnie sprawdzi się dla osoby bardzo aktywnej, ale chcącej jednocześnie trenować z psem bull sporty. Nie był uczony wielu rzeczy, ale łapie w mig, mimo że jest nieco nachalny, potrafi się ogarnąć i skupić, wyciszając choć na chwilę.
Niestety nasze spotkanie polegało tylko na zrobieniu zdjęć i krótkiej zabawie, później Tango został poproszony o powrót do boksu. On wyraźnie zgasł, skurczył się, a my do teraz jesteśmy rozbici.
Tango przebywa w hotelu dla psów pod Bielsko-Białą.
#psy #pokazpsa #adopcjazwierzat #fotografia #mojezdjecie #feels #bielskobiala #slask #malopolska
To na pewno było przykre doświadczenie i nie powinno Cię spotkać, ale musisz wiedzieć, że pies gryzie z dwóch powodów - albo
@alfaalenieomega: no a w mojej rodzinie i u znajomych ugryzły znienacka: cocker spaniel, jamnik, doberman i labrador.
Dużo winy jest zazwyczaj we właścicielach, ktorzy nie umieją kontrolować czy pilnować.