Wpis z mikrobloga

Miruny, pijcie ze mno kompot ( ͡º ͜ʖ͡º). Oto moja nowa kuchnia #chwalesie. Dołożyliście swoją cegiełkę do jej wyglądu, pomagając swego czasu rozwiać mój dylemat odnośnie kolorów.

Wpis o którym mówię https://www.wykop.pl/wpis/60485313

Swoją drogą byłem w szoku, że trafił w gorące xD

W komentarzu zdjęcie z oświetleniem.

#kuchnia #gotujzwykopem #mieszkanie #dom #mieszkaniedeweloperskie
Pobierz
źródło: comment_1638738233KpjT2asOoxl4xjOmtPr0Ll.jpg
  • 25
@GGrindzior wiem xD generalnie te po prawej stronie były dorabiane i miały być zamiast tych na środku, ale skoro te na środku już wcześniej były to powiedziałem żeby już ich nie zaślepiali. IMO za tak nie kłują w oczy, a lepiej za dużo niż za mało
gniazdka zrobili na równym poziomie z wszystkimi włącznikami w całym domu.

@gooway: no ale to bez sensu w przypadku kuchni. Po cholere maja Ci kable dyndac do polowy jak mozna bylo gniazdka zrobic nad blatem?
może i masz rację, ale póki co nie przeszkadza mi to

@gooway: :) nie chodzi o to czy przeszkadza czy nie. To takie spostrzezenie podyktowane praktyka :P Gniazdka czy w polowie czy zaraz nad blatem i tak beda dzialac. Ale jak chesz se zapodac jakis fajny motyw pomiedzy blatem a szafkami wiszacymi to kable beda psuc odbior. Ale to spostrzezenie wynika z praktyki :P Tez kiedys mialem gniazdka w polowie wyskosci
@mtgosciu zastanawiałem się między 25 a 30cm. Stolarzowi ostatecznie wyszło 30,5cm i powiem Ci ze jest dobrze tak na styk, siedzi się komfortowo, ale można dotknąć frontu kolanem, więc gdyby było poniżej 30cm to według mnie już by tego komfortu nie było