Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +397
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +13
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1638338506IZHAmsd5W7o8ATPkKADsOO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Trzezwiak: wysoki iloraz inteligencji nie oznacza wysokiej wiedzy czy mądrości. Oznacza tylko że tacy ludzie łatwiej to wiedzę przyswajają i prościej nam ją wykorzystać.
1. Piszesz takie posty na wykop.pl a ludzie cię wyjaśniają
2. Wcale nie jesteś inteligenty
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj mało kto cię zrozumie, bo
@Zaorke: To tylko oznacza, że nie jesteś taki inteligentny za jakiego się masz. Mniej inteligentne jednostki łatwiej się manipuluje, zwłaszcza te młode w podstawówce czy gimnazjum. Osoba ponadprzeciętnie inteligentna nie ma problemu tak przedstawić sytuację/swoją osobę, żeby reszta podziwiała, pomagała czy nawet odwalała brudną robotę. Problem mają ci, którzy muszą się dużo uczyć, bo nie są na tyle inteligentni by przyswoić podstawową wiedzę bez większego wysiłku.