Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +328
Baba wstawiła zdjęcie nogi na grupę single i 140 lajków od spermiarzy i oczywiście w komentarzach "piękna noga" itd XD Bycie spermiarzem powinno być uznawane za ciężką chorobę psychiczną i powinno się odbierać prawa takim osobnikom.
#p0lka #spermiarzalert #spermiarz #pieknokobiet
#p0lka #spermiarzalert #spermiarz #pieknokobiet
źródło: 1000016791
Pobierz
PorzeczkowySok +745
pasjonujące są sekcje komentarzy pod filmami o prl-u na youtube
źródło: www.youtube.com shorts TFBrgQESZs4
Pobierz

źródło: comment_16380874895KS1TU70TZhA9Ot639j5An.jpg
Pobierzźródło: comment_1638087505tzp8jnPRFwu9330Ub7ZUQZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1638087631Lih7VpzX9ssohBbDIW9onX.jpg
PobierzAle was na tych shitcoinach rzeczywistość wyjaśni xD
@Koronanona: Cos w stylu babci z lat 90, mowiacej o tym, ze lepiej zajac sie normalna praca, a nie patrzeniem w komputer
Ja nie neguje totalnie kryptowalut, neguje to całe szambo powstałe na bsc o zastosowaniu żadnym, ktore tylko czeka aż jakis dev spanikuje i pociagnie za spłuczkę aby jego wartosc spadła do zera, bo w arkuszu po stronie kupna mniej niz ma w portfelu
Czekam z niecierpliwoscia na konkretne regulacje w handlu shitami
Komentarz usunięty przez autora
@miki4ever: napisalem to. Dopowiadasz sobie w myslach sens mojej wypowiedzi a pozniej sie o niego burzysz, w dodatku starajac sie przekonac mnie ze mialem na mysli cos innego niz napisalem. Geniusz.
Za kazdym razem cel byl jeden zgolenie frajerow a potem ucieczka z tego gowna. ¯\_(ツ)_/¯
Jezeli uwazasz ze ten sciek z NC jest cokolwiek wart to mam dla Ciebie zla wiadomosc - jest wart mniej wiecej tyle ile gowna z bsc.
Ps. Calkowicie zgadzam sie co do poziomu coinow z bsc.
@cypherpunkbtc: Dalej będzie można zmienić tablice, znika tylko obowiązek.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1638111592NZgLQJTSQWtAWAH7noCWsq.jpg
Pobierz