Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać ten rosół. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było mu przypisać podczas wpisów? Że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów. Że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas prowadzić jako ambasador wspaniałego skoku cywilizacyjnego do Europy. Fenomen społeczny. Przecież my, dzięki tym wpisom, żyliśmy życiem zastępczym. Był powodem ogromnej zbiorowej radości. Dał nam wiele.
@pafffel: proszę odbanować Pana Pawła @Moderacja, jego wpisy dawały mi radość w moim aktualnym, potężnym epizodzie depresyjnym (╯︵╰,) Jego wpisy pachniały domowym rosołem, drewnem w piecyku oraz świeżym chlebusiem Kazimierza.
@Zaciej2020: nie mam pojęcia, ale jest mi smutno, że nie dowiem się jutro czy Pani Mamcia gotuje rosół. Nie widziałam od długiego czasu swojej rodziny, więc to była jakaś namiastka tej atmosfery domu.
źródło: comment_1638013747nO8QE5dgmx5CS0AyKFQ6VC.jpg
Pobierz@pablirvo
@klepa
@Ghooz
@galaxybear
Za co dostał bana?
@Zaciej2020: jego wpisy bez tagów osiągały gorące, zbyt popularny, niewygodny użytkownik jak ta co wgw robiła niedawno
Nie widziałam od długiego czasu swojej rodziny, więc to była jakaś namiastka tej atmosfery domu.
Komentarz usunięty przez autora