Aktywne Wpisy
Tyrande +11
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +42
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
@Kulenfrau: Ja w ostatniej chwili zrezygnowałem z jego zakupu. Też byłby to blind buy. Ale po wczorajszym moim pytaniu i odpowiedziach darowałem sobie.
@Kulenfrau: To ja dostałem chyba jakiś zepsuty, bo niesamowicie sztuczny smrut. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Musiałem innymi je zagłuszyć, bo po trzykrotnym myciu nadal było czuć Bareeq.
+1, ja swojego będę robił zwrotkę do notino. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Hype na tagu się nakręcił i jakoś poszło dalej xD Jak ktoś czyta i zastanawia ske nad zakupem to niech kupi Lattafa Ana Abiyedh Rouge, przynajmniej mniej pieniędzy pójdzie w błoto jak okaże się nietrafiony. A zapach znacznie przyjemniejszy niż Baareq