Aktywne Wpisy
rozprawka +179
Muszę się Wam wyżalić, bo już sama nie daję rady ze swoimi myślami. Ostatnio czytałam artykuł o tym, jak drastycznie potrafi zmienić się psychika człowieka na przestrzeni lat i przeraziło mnie to, jak bardzo pasuje to do mnie.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm #mojrokzlastfm
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)

Nie widzę powodu, dla którego mielibyście sobie darować Echo przyszłych wypadków. Nie ma ku temu absolutnie żadnej przesłanki. Fabuła i bohaterowie rozwijają się w jak najbardziej pożądanym kierunku, co jest najważniejsze. Dostajemy po raz kolejny epicki rozmach, mrok, nieziemskie istoty, magię i wiele więcej. Stylistycznie nic się co prawda nie zmienia, ale też nie było ku temu powodów. Ja jestem naprawdę zachwycony drugim tomem Trylogii Licaniusa. Już wyczekuję momentu, kiedy na naszym rynku pojawi się zwieńczenie cyklu.
Recenzja książki Echo przyszłych wypadków
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1637697618baPjDVGxrfmUorMU0FS0sv.jpg
Pobierz