Aktywne Wpisy

mocarnyknur +296

Lardor +43
Już wiem czemu tutaj jest płacz o kontrolę drogowe jeśli chodzi o #rower #rowery #pedalarze po prostu boicie się, że wydmuchacie. Wiele wyjaśnia czemu rowerzyści mają w dupie przepisy bo jeżdżą pijani i naćpani. Bardzo dobrze, że są takie kontrolę pora brać się pełną parą za tą patologie w ruchu ulicznym i eliminować te chwasty!
źródło: temp_file6444130164571741172
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: Dlaczego się do tego zmuszasz?
To wszystko przez media i cały ten cyrk, który nakrecają politycy.
U mnie też był podobny moment, jeszcze przed covidem, tylko akurat pracowałem na uczelni na "Zachodzie", więc poziom jadu był prawdopodobnie jeszcze większy. Wtedy chodziło o wyborców Trumpa, właśnie takim "maksymalnie kpiarski i pasywnie-agresywnym" tonem, mimo że nie byliśmy nawet w Ameryce ani nikt obecny z Ameryki nie był.
Z większością kwestii zgadzam się z lewicą/liberałami niezmiennie od bardzo dawna. W kwestii pandemii mam umiarkowane podejście. Nie neguję zagrożenia, nie neguję szczepień (szczególnie w przypadku osób starszych), ale ten cyrk stał się już chory, a polaryzacja w społeczeństwie w-----a bardziej niż kiedykolwiek.
@Tywin_Lannister: ja tez pare razy - byly jeszcze rozmowy na temat nierozwnosci, dyskryminacji i emancypacji
Mnie śmieszy. To beka z dupo teorii, z autyzmem "poszczepiennym" też były żarty tylko na mniejszą skalę.
Zluzuj bo ci żyłka pęknie.